• 瀏覽: 4,226
  • 回覆: 49
+8
中國內地購物力強;
香港本土百業蕭條;
全拜黑衣曱甴所賜...

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-28 12:04 PM 發表
笑撚死人
前世冇去過 shopping mall
井底之蛙,你肯定冇見過美帝人民人踩人,大打出手搶商品

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-28 12:08 PM 發表

有新聞嗎
呢邊唔提供懶人包

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-28 12:08 PM 發表

有新聞嗎
台灣去美國唔係免簽咩 而加買機票飛過去睇下咪知囉 呢排咁多FAKE NEWS 想知真假 你自己親身去了解仲好啦

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-28 12:15 PM 發表

所以又係老吹
鬥吹姐 台灣佬

井蛙,人地半日就可以買到呢間supermarket暫停營業啦,黑衣人可以嗎,邊個要同錢過唔去?侵侵仲話要d美國企業撤回米國添 問下d美國企業同唔同意先得嘎

引用:
原帖由 diuadm9 於 28-8-2019 12:01 發表
知名美式賣場「好市多Costco」首家中國分店今(27)日在上海閔行區開幕,但因現場過於混亂,店家開門4小時後緊急暫停營業。臉書、微信、微博、推特瘋傳多段中國顧客如「喪屍」般搶貨亂象影片,讓網友「嘆為觀止」。美國著名量販店好市多進軍中國,上海分店今天開幕,周邊道路壅塞嚴重,商場內更是被人潮擠爆,店家上午11點多緊急宣布下午暫停營業,呼籲民眾不要前往。

https://img.ltn.com.tw ...
睇過black firday未? 又群秋又隻秋

引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-8-28 12:18 PM 發表

鬥吹姐 台灣佬
佢dump緊地

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]