• 瀏覽: 3,789
  • 回覆: 35
到時唔止香港死,成個國家都會死

犯民反對既野,我就要支持

既然大家都支持,去馬。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-8-27 09:53 PM 發表
既然大家都支持,去馬。
支持

引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2019-8-27 09:46 PM 發表
犯民反對既野,我就要支持
不能認同更多

政府應該效法當年港英(反正班wc咁崇尚英式統治):
應該查封造謠偏頗嘅報章、電台、電視台以及網站,警察遇到危及生命安全嘅情況下,要果斷開槍,建立集中營,將班暴徒全部監禁係入面。

引用:
原帖由 食指 於 2019-8-27 11:06 PM 發表
政府應該效法當年港英(反正班wc咁崇尚英式統治):
應該查封造謠偏頗嘅報章、電台、電視台以及網站,警察遇到危及生命安全嘅情況下,要果斷開槍,建立集中營,將班暴徒全部監禁係入面。 ...
仲要分批屠殺

老尾的新64如果真係收左錢,其實暴徒有冇check過係咪真銀紙呢?

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-8-28 12:07 AM 發表

仲要分批屠殺
咁又唔得,我哋又唔系英國佬,唔可以咁冇人道。
民主美國在關塔那摩灣嘅做法太過殘暴,我哋都唔可以學
不過我哋採用港英時候相對仁慈嘅做法,錘仔伺候,嚴刑逼供,挖出幕後主腦是必須的

引用:
原帖由 食指 於 2019-8-28 12:26 AM 發表

咁又唔得,我哋又唔系英國佬,唔可以咁冇人道。
民主美國在關塔那摩灣嘅做法太過殘暴,我哋都唔可以學
不過我哋採用港英時候相對仁慈嘅做法,錘仔伺候,嚴刑逼供,挖出幕後主腦是必須的 ...
要搵出幕後主腦就要成立獨立調查委員會啦

死D賤精政棍先

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-8-28 12:28 AM 發表

要搵出幕後主腦就要成立獨立調查委員會啦
當年67暴動都冇成立獨立調查委員會

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-8-28 01:05 AM 發表

如果只查暴徒同幕後黑手,唔查警察,我就支持成立啦
查警察都冇問題,但獨立委員會入面要有國家公安高層參與,畢竟系專業。
將香港警察嘅防暴手段、過程同英美比較一下,我覺得冇問題。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]