• 瀏覽: 4,277
  • 回覆: 20
+2
多間商戶遭破壞。

暴徒惡過黑社會!行為比黑社會更加卑劣!

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4970778/

全世界福建人無Q用俾人洽到上門

唔係示威者, 係暴徒, 或叫死曱甴都可以.

引用:
原帖由 小粉腸 於 2019-8-25 09:20 PM 發表
多間商戶遭破壞。

暴徒惡過黑社會!行為比黑社會更加卑劣!

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/ ...
點可能比黑社會更惡劣
黑社會賣白粉開賭檔,你未見過黑社會晚上講數姐

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2019-8-26 11:06 AM 發表

點可能比黑社會更惡劣
🤣🤣🤣🤣 你講得啱!黑社會都識講數!!
呢班曱甴講都唔同你講呀!唔啱聽就圍你打你!! 
你真係講出重點!👍🏽👍🏽

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2019-8-26 11:06 AM 發表

點可能比黑社會更惡劣
黑社會販毒、蝦蝦霸霸就一定係衰...但都起碼都知道自己犯緊法...
呢班暴徒公然破壞公共設施...毆打異見無辜市民...圍人侮辱人...阻塞道路影響市民生活...
多到數唔到... 犯法仲接受訪問講到自己先係正義!
你夠唔夠膽講暴徒做得正確?無犯法?

引用:
原帖由 小粉腸 於 2019-8-26 12:48 PM 發表

黑社會販毒、蝦蝦霸霸就一定係衰...但都起碼都知道自己犯緊法...
呢班暴徒公然破壞公共設施...毆打異見無辜市民...圍人侮辱人...阻塞道路影響市民生活...
你夠唔夠膽講暴徒做得正確?無犯法? ...
我無講到佢地係正確
我好清楚知道佢地係犯法,破壞法紀,令到香港經濟倒退
但係我眼中黑社會係十惡不赦

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2019-8-26 12:54 PM 發表

我無講到佢地係正確
我好清楚知道佢地係犯法,破壞法紀,令到香港經濟倒退
但係我眼中黑社會係十惡不赦
係我眼中暴徒同黑社會都係十惡不赦!

曱甴公義嚇死人

引用:
原帖由 小粉腸 於 2019-8-26 12:48 PM 發表

你夠唔夠膽講暴徒做得正確?無犯法? ...
搭句口,
洪門存在了近四百年,比警察(Robert Peel 的Bobbies都只是18世紀中才發明)存在更久,大家尚可共存,生活不致太大影響,
但暴徒只需兩個月,便令大家吃不消,
誰更利害

叫佢地去福建囉,福建實有福建人

引用:
原帖由 contempt 於 2019-8-26 01:05 PM 發表

搭句口,
洪門存在了近四百年,比警察(Robert Peel 的Bobbies都只是18世紀中才發明)存在更久,大家尚可共存,生活不致太大影響,
但暴徒只需兩個月,便令大家吃不消,
誰更利害 ...
講得啱!所以暴徒真係衰過黑社會係無錯!

引用:
原帖由 HK官商合謀0003 於 2019-8-26 01:06 PM 發表

本土青少年就真團結,打共奴共狗福建黑社會啦,今次荃灣共狗第3次被本土派青少年打殘
暴徒廢青俾人打個時喊晒口搵popo求救🤣🤣🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]