• 瀏覽: 7,215
  • 回覆: 101
  • 追帖: 2
+15
在荃灣沙咀道,晚上有示威者與警方衝突,三名警員一度拔槍,並聽到疑似槍聲。

晚上八時許,有示威者在沙咀道向幾名警員進逼,警方後退,現場至少有三名警察拔槍指向示威者,現場傳出一下疑似槍聲,現場有人大叫不...

警察開槍合情合理
香港人支持你哋
辛苦晒

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/local/5d627f70e603837135678e64/荃灣沙咀道晚上三名警員一度拔槍-聽到疑似槍聲

條片睇到警察自衛開槍

721就唔識拔槍, 班死黑警真係唔好怪市民點解咁憎你地

🔫冇問題

破壞店舖就已經可以定性為暴亂.

可惜唔係打死幾件暴徒!

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-25 08:54 PM 發表
你有病?而家自衛拔槍有問題?你呢啲黃屍注定係一世垃圾,事實都要扭曲

現場提水果啲係咪記者?

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-25 08:54 PM 發表
因為主要射你班仆街

引用:
721開槍可能會誤中黑衣人.

引用:
今日好開心
又捉左好多隻曱甴
睇見佢哋係地下比制服

引用:
原帖由 refugee 於 2019-8-25 08:56 PM 發表
果幕真係心驚膽顫,幾十暴徒持鐵通同長棍合攏圍毆警察,而當時警員得五六人一盾一棍,咁樣埋身肉搏實蝕底

最後向天開左槍先力保不失
冇理由得幾個警察咁樣落單,真係會死人

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-25 08:53 PM 發表
在荃灣沙咀道,晚上有示威者與警方衝突,三名警員一度拔槍,並聽到疑似槍聲。

晚上八時許,有示威者在沙咀道向幾名警員進逼,警方後退,現場至少有三名警察拔槍指向示威者,現場傳出一下疑似槍聲,現場有人大叫不...

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20190825/entries_5d627f70e603837135678e64_1960596936_big_156673 ...
拔槍有理

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]