• 瀏覽: 40,434
  • 回覆: 381
  • 追帖: 3
+7
內地傳媒指本港大學生寫悔過書承認錯誤獲釋

10隻港大畜牲即變哈巳狗,低頭擺尾,乖乖寫悔過書,有冇查問公安委任證 ?

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-8-25 06:43 PM 發表

港大已經取消安排學生去深圳實習
就係為咗班乞兒大學生, 非黑衣嗰班都畀佢哋影響埋

聽到有人講都同意今次竟然咁寬大處理! 乜嘢葫蘆賣乜嘢葯呢?

引用:
原帖由 lucis 於 2019-8-25 05:18 PM 發表
悔過書就得???
說好的大陸很黑暗呢??
應該挖眼,切腎,放血架

困佢十年八年先放啦⋯⋯簽完悔過書,返香港又做暴徒

有冇攪錯,攞咗A4咁大張紙自拍,咁冇膽,咁冇用,攞都攞張A3啦。簽悔過書,又唔同公安講五大訴求,決一不可,寧死不從嗎。冇膽,就唔好出嚟行啦。
不過咁,落到嚟又也文也武。
另外9條友重冇雷,有事唔關佢事。
開名啦,等所有香港人知道呢班費柴學生。

引用:
原帖由 csl225 於 2019-8-25 06:02 PM 發表

聽講仲將張光復香港嘅紙食咗落肚, 咁冇guts, 真係笑死
應該燒咗吞灰才有效力

咁勇武嘅曱甴都會寫悔過書😂😂

曱甴跪低了。🤭🤭

引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-8-25 05:15 PM 發表
本港10名大學生西藏珠穆朗瑪峰營地一度被公安扣查,內地傳媒報道,指當中一名男子手持一張印有光復香港等字樣標語拍照,被其他遊客發現勸阻並報警。經審查,這名男子違反《治安管理處罰法》規定,公安機關進行警告,男子承認錯誤,表示將遵守內地法律,不再從事類似違法活動,具結悔過後獲釋。

同行的其餘9人,經調查未發現參與違法活動,積極配合說明情況後予以放行。

簽完悔過書返到香港重新做人啦:smile_ ...
好彩啦

唔好寫啦,坐下監人生更精彩!

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-8-25 05:19 PM 發表
無骨氣,無鬼用,垃圾
你桌仁 都寫過...

引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-8-25 05:15 PM 發表
本港10名大學生西藏珠穆朗瑪峰營地一度被公安扣查,內地傳媒報道,指當中一名男子手持一張印有光復香港等字樣標語拍照,被其他遊客發現勸阻並報警。經審查,這名男子違反《治安管理處罰法》規定,公安機關進行警告,男子承認錯誤,表示將遵守內地法律,不再從事類似違法活動,具結悔過後獲釋。

同行的其餘9人,經調查未發現參與違法活動,積極配合說明情況後予以放行。
簽完悔過書返到香港重新做人啦:smile_ ...
重新做人?
應該未必, 佢只會變本加厲.

寧死不屈啦下話?  寫悔過書,冇L可能。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]