• 瀏覽: 40,442
  • 回覆: 381
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 IBMR51 於 2019-8-25 06:03 PM 發表
班曱甴港大醫科生梗係要寫悔過書啦!  唔係點會放人啦🤭🤭🤭

你係唔係義士嚟㗎咩?骨頭好硬㗎咩?點解嚇兩嚇就要跪低呀🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣
確定係港大醫科生咩?

10只冇腦曱甴放返嚟,做阿爺條針,哈哈!

可能大學生連悔過書係乜都未知。

支持警察執法

回到香港又可以變龍 

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-25 05:18 PM 發表
假新聞!曱甴勇武抗爭,寧死不屈,點會寫悔過書。
面對殺蟲水即跪

真仁慈

1陣返到嚟又話捉鬼,互相猜忌,你地班曱甴,畀國安玩到氹氹轉,呵呵!

引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-8-25 05:15 PM 發表
本港10名大學生西藏珠穆朗瑪峰營地一度被公安扣查,內地傳媒報道,指當中一名男子手持一張印有光復香港等字樣標語拍照,被其他遊客發現勸阻並報警。經審查,這名男子違反《治安管理處罰法》規定,公安機關進行警告,男子承認錯誤,表示將遵守內地法律,不再從事類似違法活動,具結悔過後獲釋。

同行的其餘9人,經調查未發現參與違法活動,積極配合說明情況後予以放行。

簽完悔過書返到香港重新做人啦:smile_ ...
重新做人? 返香港上街再衝過機會大啲

有容乃大,示威者你們做得到嗎!

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-8-25 06:34 PM 發表

確定係港大醫科生咩?
咁以後仲可唔可以返深圳實習?

上大陸叫雞果位唔知有冇簽悔過書呢

引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-8-25 05:15 PM 發表
本港10名大學生西藏珠穆朗瑪峰營地一度被公安扣查,內地傳媒報道,指當中一名男子手持一張印有光復香港等字樣標語拍照,被其他遊客發現勸阻並報警。經審查,這名男子違反《治安管理處罰法》規定,公安機關進行警告,男子承認錯誤,表示將遵守內地法律,不再從事類似違法活動,具結悔過後獲釋。

同行的其餘9人,經調查未發現參與違法活動,積極配合說明情況後予以放行。

簽完悔過書返到香港重新做人啦:smile_ ...
有無搞錯!就咁?!

引用:
原帖由 csl225 於 2019-8-25 06:42 PM 發表

咁以後仲可唔可以返深圳實習?
港大已經取消安排學生去深圳實習

班曱甴實情係上去叫雞咋,比公安捉到後,老屈佢地搞革命,然後要寫悔過書放人,特顯大陸的文明做法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]