• 瀏覽: 40,444
  • 回覆: 381
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-25 05:18 PM 發表
假新聞!曱甴勇武抗爭,寧死不屈,點會寫悔過書。
呢啲曱甴講就兇狠、做就碌撚!

引用:
原帖由 lucis 於 2019-8-25 05:18 PM 發表
悔過書就得???
說好的大陸很黑暗呢??
d曱甴認為姐,今時唔同往日,大陸依家係講法治

悔過書認衰?

點解告分裂國家呢?坐返十年八年,求仁得仁嘛。

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-8-25 05:19 PM 發表
無骨氣,無鬼用,垃圾
無骨氣,無L用,正一垃PL圾x2

唔係掛,俾佢哋假惺惺悔過
就放返佢哋落香港?!
內地d執法部門唔應該咁不力囉

打倒暴徙

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-8-25 05:19 PM 發表
無骨氣,無鬼用,垃圾
返香港實俾勇武撚搞

宣揚港獨, 即分離國家, 實際屬癲覆死罪, 今次中國非常非常寬宏大量, 寫幾十隻字放你走, 

小朋友, 珍惜機會, 唔好再係香港再參與任何港獨運動, 一切已被監視, 再者, 唔好再數阿爺

幾黑暗, 放你條生路, 套用落大公司既管理, 一定係掃走異見份子, 同理念先可以同步同心

發展公司, 更可況一個14億人口既國家? 

討厭做中國人既香港人, 離開香港啦, 因為, 香港本就係中國既領土

https://zh.wikipedia.org/zh-tw/香港割讓 (copy from Wikipedia)

曱甴好釆,有咁開明同法治祖國,比次機會佢地,如在日本,半年都未返到,快啲感恩啦仆街

食了盅毒才給他們回來,要爆料才給解藥

引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-8-25 05:15 PM 發表
本港10名大學生西藏珠穆朗瑪峰營地一度被公安扣查,內地傳媒報道,指當中一名男子手持一張印有光復香港等字樣標語拍照,被其他遊客發現勸阻並報警。經審查,這名男子違反《治安管理處罰法》規定,公安機關進行警告,男子承認錯誤,表示將遵守內地法律,不再從事類似違法活動,具結悔過後獲釋。

同行的其餘9人,經調查未發現參與違法活動,積極配合說明情況後予以放行。

簽完悔過書返到香港重新做人啦:smile_ ...
公開悔過書 la, 唔係一返香港就話屈打成招架 la

跟住返到香港又巴巴閉

引用:
原帖由 lucis 於 2019-8-25 05:18 PM 發表
悔過書就得???
說好的大陸很黑暗呢??
曱甴識咁諗就好啦,個9隻曱甴返到香港肯定又話被逼害被恐嚇被屈啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]