打印

[其他] 你哋唔系為香港未來而戰 系為自己獸性而作

你哋唔系為香港未來而戰 系為自己獸性而作 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
港青系網路上大肆公佈員警個人和家庭資訊,叫囂“禍必及子女”,極其兇殘,甚至製作惡毒嘅文宣圖,侮辱員警、警嫂,港毒暴徒甚至在網路上列出警嫂d相同資料,進行強姦評選,完全已經喪失咗人性同埋良知,口聲聲話為咗香港,其實你哋更加系為咗發洩自己嘅獸性。



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Wah

黑衣暴徒太過分



回覆 引用 TOP

成班畜牲~咪L再扮5索求,搞革命現真身,成班pk


成班黃畜牲以為自己好威,遲D就知死


回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
滅亡之前必先瘋狂,就係曱甴嘅寫照!


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-8-26 03:45 AM 發表

成班畜牲~咪L再扮5索求,搞革命現真身,成班pk
可惜毒媒甚至政棍想推倒政府 可能不需 2047



回覆 引用 TOP

班白痴重話打屋企二老,咩人來


回覆 引用 TOP

假愛港假和平假靜坐假人數假市民假白衣假記者假街坊假新聞假孕婦假律師假醫護假老豆假細妹假工幹.....跟本柒頭先信佢地


ASS POON

回覆 引用 TOP


泛淫派利用白痴暴徒,破壞法治社會,為了偽民主自由,無法無天,有理智市民予以強烈譴責!



回覆 引用 TOP

 




 


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。