• 瀏覽: 63,624
  • 回覆: 558
  • 追帖: 3
+34
引用:
原帖由 ASU30329 於 2019-8-25 08:23 AM 發表
tvb連暴徒兩隻字都唔敢講 示威者前示威者後 燃燒彈掟差人 聽到果位新聞報導員講地下著火 咁就完 人地放火都可以講示威者 乜怕成咁? tvb點定義暴徒架?係唔係殺人先為之暴徒? ...
佢定義  要炸左TVB先係。

引用:
原帖由 Cloud2.0 於 2019-8-25 08:53 AM 發表
講少左黑警呀
曱甴就唔該番入曱甴屋啦😹

黑衣暴徒無差別打市民,電視都有睇到,但係各大報章傳媒幾乎都無報導,可恥到極點

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-8-25 09:01 AM 發表
學鄉土班舔中狗話齋,咁多街坊唔打打你?唔好問我點解,問番鄉土班舔中狗。
剩係知班曱甴而家驚到一見到警察向前行就會即刻四散😹仲話勇武!邊度勇?睇過🤫

引用:
原帖由 ts02011736 於 2019-8-25 09:44 AM 發表

文匯報,最無公信力既支那傳媒,得淡笑,真係作者白痴,讀者弱智
你以為一般市民係睇文匯報咩﹗?
他們一般都係從電視直播都知暴徒既暴行﹗暴徒太過份﹗

引用:
原帖由 ts02011736 於 2019-8-25 09:44 AM 發表

文匯報,最無公信力既支那傳媒,得淡笑,真係作者白痴,讀者弱智
食得多毒果食到你屎忽生上腦

昨晚我有看直播,但今天新聞只有男人拿刀,沒有男街坊給人圍毆!
全是仆街黑記,黑傳媒

真係睇唔過眼

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2019-8-25 07:24 AM 發表

深水埗824黑衣大學生及學生襲擊普通市民事件需定性為恐怖襲擊,強烈要警方作出拘捕行動
仆街妓者掛住影警察執法,不停利用輿論抽秤警方執法,唔L影唔L報暴徒罪行,妓者可恥

支持正義白衫男,支持警方強勢捉暴徒

引用:
原帖由 ASU30329 於 2019-8-25 08:23 AM 發表
tvb連暴徒兩隻字都唔敢講 示威者前示威者後 燃燒彈掟差人 聽到果位新聞報導員講地下著火 咁就完 人地放火都可以講示威者 乜怕成咁? tvb點定義暴徒架?係唔係殺人先為之暴徒? ...
罷睇啦笨,支持tvb

警方應要大包圍捉拿暴徒,吾好比機會佢地搭地鐵

引用:
原帖由 ttyiu 於 2019-8-25 10:08 AM 發表
昨晚我有看直播,但今天新聞只有男人拿刀,沒有男街坊給人圍毆!
全是仆街黑記,黑傳媒
被暴徒圍毆的市民報左警未

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]