• 瀏覽: 63,574
  • 回覆: 558
  • 追帖: 3
+34
好心就忍下啦,就算係你打人定你比人打,最後比人拉果個都係你。
我地而家真係只能靠警察去做野,唔好同果班人理論,因為佢地並唔係真和理非

犯民輸議席
搵政府出氣

暴徒唔夠差佬抽
搵街坊出氣

蛇鼠一窩
暴徒就是暴徒

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-25 07:21 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源)大批黑衣口罩暴徒昨晚深夜在黃大仙被防暴警驅散後,竄到深水埗四處找雜物架設路障阻車路。附近食肆見狀立即拉閘暫停營業,有居民不滿暴徒又搞事,對暴徒破口大罵,被暴徒10個打1個圍毆,打到滿面披血仍不收手,有男街坊更遭暴徒圍毆並噴射滅火筒白粉末,疑為附近食肆的中年漢看不過眼,立即持菜刀及鑊鏟解救被毆街坊。暴徒轉到警署對開欽州街架設路障阻路,用鐳射光射向警署。

在企圖攻擊黃大仙 ...
最慘係黑妓又老作話有市民拿刀跟示威者對峙,明明就是暴徒暴打良民引起義憤😂😂

引用:
原帖由 krolik 於 2019-8-25 08:05 AM 發表
警方真係要檢討吓戰術,深水埗幾次搞事,一個暴徒都捉唔到
我覺得警方當練習。
算係難得機會,因為香港和平太耐。

另一方面一路收集犯法證據。之後黎個大清算。

香港絕大部份人都守法。  
之後慢慢再計,你地係要犯法,之後先慢慢還。。。。佢地又唔急,你無錢又走唔峻香港。 慢慢等畀人捉

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2019-8-25 07:24 AM 發表

深水埗824黑衣大學生及學生襲擊普通市民事件需定性為恐怖襲擊,強烈要警方作出拘捕行動
支持😊
還有昨晚暴徒在九龍塘地鐵車廂 欺負女客都應該拉暴徒,當時大把妓者在場,點解今天新聞無聞???😂😂

講少左黑警呀

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-8-25 07:23 AM 發表
暴徒係甘咖啦
支持下次到你比人圍毆

引用:
原帖由 T2. 於 2019-8-25 08:10 AM 發表
違法達義
犯法就犯法啦!扮演!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-8-25 08:51 AM 發表

支持😊
還有昨晚暴徒在九龍塘地鐵車廂 欺負女客都應該拉暴徒,當時大把妓者在場,點解今天新聞無聞???😂😂
因為怕左乞兒人。加上本身系乞兒記者

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-25 07:53 AM 發表
沒有暴政,只有暴徒
啲靚仔屎忽生上腦(腦殘),暴政給你免費教育,醫療,公屋……,民不聊生個個暴徒一身名牌衣飾去示威?😂😂

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2019-8-25 08:58 AM 發表

因為怕左乞兒人。加上本身系乞兒記者
文匯應該/有議員幫班受害市民開記招😊

引用:
原帖由 rs2754 於 2019-8-25 08:47 AM 發表
犯民輸議席
搵政府出氣

暴徒唔夠差佬抽
搵街坊出氣

蛇鼠一窩
暴徒就是暴徒
所以班垃圾講什麼真普選真係笑死街坊,今日還有人信所謂的民主選舉?😂😂

建議差人
不用在舉牌,直接拉,不用再留手,在大台開記者會,認定示威9暴徒,出反對通知書,到時居民知道事件,個個都準備中,冇得賴。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]