• 瀏覽: 63,536
  • 回覆: 558
  • 追帖: 3
+34
最仆街係d黑妓者,折墮都無人有,真係要咒呢黑妓全家生癌,長命百歲。
不得好死

警察已有一份暴徒名單,10月1日前會全港洗太平地拉晒控告,忍多一個月就香港太平,支持警察

哩啲咪「無差別」襲擊普通市民囉!咩嘢「和理非」,歪理連篇,全部曱甴廢青、乞衣暴徒都係大話精!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-25 07:21 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源)大批黑衣口罩暴徒昨晚深夜在黃大仙被防暴警驅散後,竄到深水埗四處找雜物架設路障阻車路。附近食肆見狀立即拉閘暫停營業,有居民不滿暴徒又搞事,對暴徒破口大罵,被暴徒10個打1個圍毆,打到滿面披血仍不收手,有男街坊更遭暴徒圍毆並噴射滅火筒白粉末,疑為附近食肆的中年漢看不過眼,立即持菜刀及鑊鏟解救被毆街坊。暴徒轉到警署對開欽州街架設路障阻路,用鐳射光射向警署。

在企圖攻擊黃大仙 ...
支持警察嚴正執法,表揚深水埗對抗暴徒的街坊.

班黑衣無法無天

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-8-25 07:21 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源)大批黑衣口罩暴徒昨晚深夜在黃大仙被防暴警驅散後,竄到深水埗四處找雜物架設路障阻車路。附近食肆見狀立即拉閘暫停營業,有居民不滿暴徒又搞事,對暴徒破口大罵,被暴徒10個打1個圍毆,打到滿面披血仍不收手,有男街坊更遭暴徒圍毆並噴射滅火筒白粉末,疑為附近食肆的中年漢看不過眼,立即持菜刀及鑊鏟解救被毆街坊。暴徒轉到警署對開欽州街架設路障阻路,用鐳射光射向警署。

在企圖攻擊黃大仙 ...
人地阿叔都係成日返大陸叫雞 所以要出手對付暴徒 攞下credit

大陸現在咁反香港 對大家返大陸叫雞都唔方便啦(唔好同我講我唔叫雞 好愛我老婆/女友之類嘅廢話 大家男人 心照)

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2019-8-25 07:24 AM 發表

深水埗824黑衣大學生及學生襲擊普通市民事件需定性為恐怖襲擊,強烈要警方作出拘捕行動
警察不應該不理!任由暴徒破壞!

引用:
原帖由 招財犬 於 2019-8-25 11:07 AM 發表
警察已有一份暴徒名單,10月1日前會全港洗太平地拉晒控告,忍多一個月就香港太平,支持警察
認多一個月大家返大陸叫雞就順利好多啦

欺善怕惡!
他們就是

死 曱甴十幾個圍毆一個白衣勇士,人多䗔人少,死曱甴正懦夫

曱甴暴徒已去到人神共憤的地步!

去到今時今日,仲走出來遊行之市民,只會被呢班冇人性黑衫禽獸騎劫,不斷攪事!所以和平又好、暴力又好,市民真係吾好再出來遊行,吾係甘嘅情況係吾會停止!

引用:
原帖由 jessca 於 2019-8-25 11:10 AM 發表
死 曱甴十幾個圍毆一個白衣勇士,人多䗔人少,死曱甴正懦夫
阿姐 應該打死暴徒
等你去深圳叫鴨都方便啲

話時話 深圳嘅小鮮肉好多😍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]