• 瀏覽: 19,903
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 nirscar 於 2019-8-25 10:40 AM 發表
反送中就唔返深圳啦 曱甴
係囉,個學位算得乜啫,為咗一代,唔讀就唔讀

NOKIA 8310 IS THE BEST SOLUTION

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-8-25 11:01 AM 發表

又係浸大方同學嘅智商!!
方同學唔係科大嘅咩, 飛魚王子嚟㗎嘛

你覺得自己咁大義凜然,使乜帶個空電話?

引用:
原帖由 牛屎華 於 2019-8-25 10:57 AM 發表

我見有啲曱甴係電視鏡頭面前特登除口罩喎,仲要再望一望鏡頭,點解嘅?
可移民呆呆!

引用:
原帖由 天才預言家 於 2019-8-25 07:22 AM 發表
全世界都知到你哋一班懦夫無恥無惡不作嘅曱甴垃圾暴徒們作賊心虛!唔敢除口罩面對現實冇面見人!!!到處犯案已到神憎鬼厭地步!!!記者們電視直播你哋所作所為都有證有據!!成班垃圾曱甴夠膽毀壞推倒整枝智能燈柱!!!口罩以為包到你哋個口是心非嘴,其實包唔到你班暴徒嘅目露猙獰眼睛!!你哋各懷鬼胎破壞社會秩序!!唔使諗住可以逍遙法外,警方一定會全將你哋繩之於法!!!你哋唔使養家都唔好阻人返工搵食!!!你哋班垃圾 ...
講得好

乜唔係講到要驗埋 DNA 咩,點解依家只是睇手機既?咁當日的報導做假呀?市民好應該追詬恐嚇性的謊言報導啊!

又攬炒

引用:
原帖由 花生油漆 於 2019-8-25 10:02 AM 發表
促請政府恢復香港法治,拉晒5大暴徒:

勇武
黑媒
政棍
教棍
神棍

排名不分先後,缺一不可,一個不能少
你咁列晒,陣容頂盛,令我想起一套戲:

「全城盡戴黃金甲」

假愛港假和平假靜坐假人數假市民假白衣假記者假街坊假新聞假孕婦假律師假醫護假老豆假細妹假工幹.....好難理解係香港既然有支持者

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-25 07:17 AM 發表
【本報訊】網傳有香港大學醫學院的醫科生本月中返深圳實習,過境時被內地執法人員搜查半小時,包括查看手機WhatsApp及相簿,部分人甚至被要求退出短訊群組及刪除相片。有學生帶「空嘅電話」,則被要求登入其Facebook(Fb)及Instagram(Ig)帳號檢查........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190825/001 ...
班wc真係弱智,唔係扮架喎😱

不如內地做好心收留啲垃圾,香港太多已容不下

引用:
原帖由 萬紫千紅總是春 於 2019-8-25 08:02 AM 發表
要是沒有這件事,過關多麼簡單。結果現在還要查手機,不過我支持查,不想暴徒一邊罵大陸一邊來大陸賺錢。
所以一日有犯民,一日香港都無民主,原理一樣樣。

濫用自由,自然收緊法規。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]