• 瀏覽: 19,928
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+12
自動送中?曱甴真係醒,上到去快叫屎伐曱命啦

反送中就唔返深圳啦 曱甴

有種唔好去實習啊。

空電話更顯得身有屎

咁撚憎大陸,又要返大陸實習,真係要人格分裂才做到!嘅然你地咁憎中國,中國也沒有必要給你學習機會,食自己吧!

有理想點解要向五斗米折腰

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-8-25 10:05 AM 發表
其實沒有用的,因為大陸已有人臉識別,在香港新聞直播出現過,就已經比人識別咗。
我見有啲曱甴係電視鏡頭面前特登除口罩喎,仲要再望一望鏡頭,點解嘅?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-25 07:17 AM 發表
【本報訊】網傳有香港大學醫學院的醫科生本月中返深圳實習,過境時被內地執法人員搜查半小時,包括查看手機WhatsApp及相簿,部分人甚至被要求退出短訊群組及刪除相片。有學生帶「空嘅電話」,則被要求登入其Facebook(Fb)及Instagram(Ig)帳號檢查........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190825/001 ...
又係亂咁作文貼文,攞空電話上去,裝乜鬼嘢FB?自招嫌疑,攞空電話,梗係咩都唔裝,你唔裝,咩都冇,又點會要求你登入?阿水知道你有FB?

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-8-25 11:04 AM 發表

又係亂咁作文貼文,攞空電話上去,裝乜鬼嘢FB?自招嫌疑,攞空電話,梗係咩都唔裝,你唔裝,咩都冇,又點會要求你登入?阿水知道你有FB?
攞空電話本身就係此地無銀三百兩啦。

反送終
自送終
多謝大律師公會帶頭反修例

引用:
原帖由 牛屎華 於 2019-8-25 10:57 AM 發表

我見有啲曱甴係電視鏡頭面前特登除口罩喎,仲要再望一望鏡頭,點解嘅?
準備快速移民臺灣或德國

過關時,大叫 光復香港,曱甴革命,關員都怕左你啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-25 07:17 AM 發表
【本報訊】網傳有香港大學醫學院的醫科生本月中返深圳實習,過境時被內地執法人員搜查半小時,包括查看手機WhatsApp及相簿,部分人甚至被要求退出短訊群組及刪除相片。有學生帶「空嘅電話」,則被要求登入其Facebook(Fb)及Instagram(Ig)帳號檢查........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190825/001 ...
應該停止呢兩年嘅交流活動。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]