引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表



防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。


與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
市LLM民咩!市民!曱甴就曱甴啦,俾人打就扮市民,打人時又變義士,我都未撚見過呢個世界有咁撚無恥縮骨嘅暴徒



引用

被引用(5)
小得好!成日將暴徒美化漂白,不过喺港人心目中只會一律當係係暴徒。


引用

你漏咗....曱甴換件.....記者外套.....就變記者!




附件

55.jpg(172.05 KB)

2019-8-25 04:43 AM

55.jpg

yyy.jpg(139.73 KB)

2019-8-25 04:43 AM

yyy.jpg

引用

說得好


引用

同意


引用

X2


引用