• 瀏覽: 40,260
  • 回覆: 572
  • 追帖: 2
曱甴有交稅㗎咩,就算有都係嗰一百幾十蚊咁大把,曱甴四出破壞嗰條數,暴徒一世交的稅都夠找被破壞的數千分之一

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 lucis 於 2019-8-24 10:56 PM 發表

無野做果班成L日至鍾意講稅稅稅
直播有黑暴徒話自己交稅養警察,所以先反問暴徒,另外仆街黃媒黑記,警隊一直講真話 而你地不停搵方法抹黑 最終都會比真相踢破穿!

回覆 引用 TOP

每個禮拜攪事係邊個?
就係死曱甴
見到就把幾火

回覆 引用 TOP

支持警察剎曱甴

回覆 引用 TOP

支持警察,打死班曱甴🤣👍

回覆 引用 TOP

做得好,支持警察

回覆 引用 TOP

睇標題估係毒果!
果然真係!
快D執笠啦

回覆 引用 TOP

比佢地開心多排 就出武警

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
暴徒升級後,入埋你屋企都話咁易!記得就算報警都幫唔到你架喇!因為暴徒多過警察!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
食屎啦曱甴仔文宣,返返你嗰個曱甴巢啦🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

咁好野既,暴徒掟汽油彈,竟然當無事發生喎
不愧為第一西報

回覆 引用 TOP

引用:

捉賊就係咁架啦, "市民"阻止警察即係幫兇. 捉埋佢啦.

回覆 引用 TOP

引用:

你睇下你自己個傻閪有幾多隻豬就知啦,豬西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 22:54 發表

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime ... 6647&a=59969547

【逆權運動】防暴警闖德福平台反問「你交幾錢稅?」 近距離向市民開槍

10138230 10138231 10138232 10138233

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的 ...
毒蘋果與曱甴

回覆 引用 TOP

引用:

你今日食佐💩沒?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]