• 瀏覽: 40,261
  • 回覆: 572
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 sweetmango 於 25/8/2019 00:42 發表

唔好話有交税就係警察既衣食父母,警察都有交税比你地攞綜援架
邏輯完全錯誤, 差佬所交嘅税, 都是納税人比架。

熱賣及精選
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
反你老母,畜牲

回覆 引用 TOP

暴徒周圍搞破壞 交幾多税都冇撚用

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
警察應该用實彈

回覆 引用 TOP

捉暴徒入民居有咩問題,其實班暴徒似番個人都唔會走入民居騷擾普通市民啦,所以話佢地係曱甴真係形容得好貼切,只有曱甴先會做完衰野走入民居避難兼騷擾市民

回覆 引用 TOP

其實真係好搞笑
你拎民居黎玩,人地趕你走就話人係民居放催淚彈
究竟係邊個搞住d居民先?

回覆 引用 TOP

市民?暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-25 02:31 AM 發表

邏輯完全錯誤, 差佬所交嘅税, 都是納税人比架。
咁又點,大把香港人覺得警察做得啱,出糧俾佢地天經地義,得班暴徒自己覺得自己無錯

回覆 引用 TOP

各位大哥大姐
可唔可以俾條路我行下
唔好同我講政治  
我都有五大訴求 就係
吃   喝    玩    樂  同埋瞓覺  
   缺  一  不   可
如有擋我者  話之你
红 黑 白 藍絲定黄屎  
    一  律  殺  無  赦

回覆 引用 TOP

香港警察係咪窮到成隊人先得幾支氣槍?今天如果每人一支就唔會咁亂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-25 00:39 發表

毒果又老作,直播睇到晒啦
x2

你哋呢班暴徒已經冇的救,腦盲,心盲,已經去到癌,救返都係廢青一件. 對社會係一個負擔,負累.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beegeejk 於 2019-8-25 03:13 AM 發表

x2
x3 呢間邪教組織簡直洗班廢青d 腦洗得好徹底.

回覆 引用 TOP

引用:

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime ... 6647&a=59969547

【逆權運動】防暴警闖德福平台反問「你交幾錢稅?」 近距離向市民開槍

10138230 10138231 10138232 10138233

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的 ...
返兒登做文宣啦... 
暴徒闖私人地方破壞 設路障 破壞消防喉...
你盲..唔代表其他人盲!!
全民反暴徒!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]