• 瀏覽: 40,263
  • 回覆: 572
  • 追帖: 2
違法達義

懷念過去常陶醉 一半樂事一半令人流淚
夢如人生快樂永記取 悲苦深刻藏骨髓
韶華去四季暗中追隨 逝去了的都已逝去
常見明月掛天邊 每當變幻時 便知時光去

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 keiri 於 2019-8-24 11:15 PM 發表

掟汽油彈呀!仲唔止一個,啱啱講有01記者被燒到
Hk01黑記被燒到可以話係被隊友誤中副車,黄媒黑記可以話係抵 x 死。

回覆 引用 TOP

暴徒唔夠人嚟,就走向民居做擋箭牌

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

哦,毒果.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-8-24 11:37 PM 發表

盧偉聰唔該綁返好D警犬,不要讓警犬週圍騷擾市民
使唔使預訂間“來來x x屋”俾你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
假愛港假和平假靜坐假人數假市民假白衣假記者假街坊假新聞假孕婦假律師假醫護假老豆假細妹假工幹.....跟本腦殘先會認同黑衣

ASS POON
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
收皮啦~直播睇撚曬你班曱甴點刑毀,深水埗市民已忍唔住出手,明天到我哋葵青區接力。。。🤗
記得唔好走散呀~後果自負😇

回覆 引用 TOP

請警察唔好再開槍喇,直接用手榴彈炸死佢地啦,香港巿民唔會怪你地,辛苦晒!

回覆 引用 TOP

一睇就知佢唔駛交稅,死廢青乞兒。

回覆 引用 TOP

唔覺警察有失控喎,班曱甴真係無納過稅喎,毒果食屎啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 磨爛蓆2017 於 2019-8-24 23:09 發表

市LLM民咩!市民!曱甴就曱甴啦,俾人打就扮市民,打人時又變義士,我都未撚見過呢個世界有咁撚無恥縮骨嘅暴徒
小得好!成日將暴徒美化漂白,不过喺港人心目中只會一律當係係暴徒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anti_hkd65 於 2019-8-25 12:22 AM 發表

d居民做得好,驅逐警犬...
暴徒扮踢拖街坊,製造事端及暴力衝擊警察
暴徒係賤種!!
賤種學人講什麼訴求呀!!

回覆 引用 TOP

賤種暴徙學人講什麼訴求呀?!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]