• 瀏覽: 43,799
  • 回覆: 572
  • 追帖: 2
+36
引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-8-25 11:26 AM 發表

黑咩警呀低能仔,不如你叫四大地產商免費比私樓你嘛 講埋d無可能既野 有人打工唔收錢? 唔洗賺錢養家? 你呢d廢青唔明架啦 食來張口 錢來張手 ...
所以話佢地為錢有錯咩到底係咪文盲講到保護香港咁偉大,咪又係為錢而變到神憎鬼厭的過街老鼠sor, 係曱甴屎

剛剛睇住直播,幾十個暴徒用長短鐵支追打5-6個差人,已經迫到埋身,有幾個差人拔槍指嚇班暴徒先至退後,點知成班黑妓者追住差人喝駡!!黑妓!!黑妓!!黑妓!!
黑妓真喺睇到人眼火爆!!!

引用:
原帖由 掉爛對膠鞋 於 2019-8-25 08:38 PM 發表

所以話佢地為錢有錯咩到底係咪文盲講到保護香港咁偉大,咪又係為錢而變到神憎鬼厭的過街老鼠sor, 係曱甴屎
你講到咁 姐係呢個世界收得人工既 都其實個個都唔偉大? 包括你本人?

引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-8-25 09:24 PM 發表

你講到咁 姐係呢個世界收得人工既 都其實個個都唔偉大? 包括你本人?
我份人好謙虛架,幾時有話自己偉大?唔通你覺得自己好偉大?不過唔會為果三萬雞碎咁多去埋沒良心囉~

引用:
原帖由 掉爛對膠鞋 於 2019-8-25 09:59 PM 發表

我份人好謙虛架,幾時有話自己偉大?唔通你覺得自己好偉大?不過唔會為果三萬雞碎咁多去埋沒良心囉~
埋沒咩良心呢請問?執法維持社會安寧叫埋沒良心??

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-25 04:29 PM 發表

請看清楚標題
我睇得好清楚,有乜問題?

其實一見果D貼毒果、鄉下01、臘腸報導,都知佢係乜人,大家唔洗勞氣吊高佢

五大傻求!

引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-8-25 10:23 PM 發表

埋沒咩良心呢請問?執法維持社會安寧叫埋沒良心??
明既明既,黑警邊到良心~~~一早無左啦鬼知良心係咩

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
咪打飛機啦,全民… 唔係犯法嘅話大把香港人想滅哂你班曱甴呀

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表
有片:
【逆權運動】防暴警闖德福平台反問「你交幾錢稅?」 近距離向市民開槍
防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的 ...
舉槍時問對方交幾多稅有何意思?係咪交得多就唔開槍??

但唔洗交稅的人一定多過要交稅的人的總數,咁問到底有無意思??

暴徒真係可憐,警察問句點野都心碎,或者被問中要害,否則好難激動!

引用:

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
吊你老母啦

難以想像德福平台變戰場...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]