• 瀏覽: 40,264
  • 回覆: 572
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime ... 6647&a=59969547

【逆權運動】防暴警闖德福平台反問「你交幾錢稅?」 近距離向市民開槍

10138230 10138231 10138232 10138233

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的 ...
你食屎啦冚家產!

熱賣及精選
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-8-24 10:54 PM 發表

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的平台上搜捕示威者,其中有警員與市民對罵,並問道「我唔使交稅呀?交幾錢稅呀?」其後失控近距離向前連發多槍,當中有市民受催淚彈影響感到不適,亦有居民到平台將防暴警驅趕。

與防暴警在九龍灣偉業街一段對峙後,部份示威者退至德福花園的範圍。警方在下午5時20分左右,防暴警察從地下由停車場車道推防線進入德福廣場,有示威 ...
私你個頭 戰爭 無話私唔私人
屌你都廢事

回覆 引用 TOP

平民?犯法的叫罪犯,起碼叫疑犯。

回覆 引用 TOP

暴徒喺德福掟汽油彈,樓主你盲咗?

平乜民?

SCANDAL結成10周年記念ライブ。
兄弟爬山,齊齊坐監。
洗咩證據,講就係嫁啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-24 11:35 PM 發表

交多少錢都是納税人, 都是黑警的衣食父母, 身為公僕, 講出這様説話很不智。  
曱甴學人講交稅慳啲啦!

回覆 引用 TOP

黑社會入左戲院就唔駛拉?
咩理由?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-24 11:35 PM 發表

交多少錢都是納税人, 都是黑警的衣食父母, 身為公僕, 講出這様説話很不智。  
吊你

林鄭好廢,暴徒任我行

回覆 引用 TOP

片段見到當時情況, 明顯一班妓者掩護暴徒. 應該拉埋有關的記者, 阻差辦公及參與非法集會.

引用:
原帖由 temp0401b 於 2019-8-24 11:31 PM 發表

暴徒又寫成市民。
這就是傳媒功力

打柒班黑衣啦

回覆 引用 TOP

擾亂社會公眾秩序呀!死開啦毒果!開多一百槍都應該!

回覆 引用 TOP

引用:

有片:
https://s.nextmedia.com/realtime ... 6647&a=59969547

【逆權運動】防暴警闖德福平台反問「你交幾錢稅?」 近距離向市民開槍

10138230 10138231 10138232 10138233

防暴警察繼早前在太古港鐵站內近距離向示威者發射胡椒球槍之後,今日再次走到德福花園的 ...
暴徒 做戲子扮街坊,全港正常市民都撐警😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonfdf 於 24/8/2019 23:44 發表

吊你
少勞氣, 冷靜。  

提示:支持鍵盤翻頁左 右