• 瀏覽: 15,044
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
+4
代表海關

附件

9ED07DF8-8181-4668-9126-48C77B8F8541.jpeg(83.44 KB)

1E9C13B7-1748-4268-B4F7-979D2A317F60.jpeg(172.08 KB)

如是真系佢,就恭喜佢下半生有精彩人生!

似 唔似?

引用:
原帖由 後生族 於 2019-8-24 11:32 PM 發表
似 唔似?
小,個額頭咁x獨一無二就唔好出黎示威啦

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-24 11:38 PM 發表

X2, 睇個額, 100℅係佢! 快d去海關投訴佢啦!

難怪黑衣D武裝這麼容易運到,完全不扣留
原來是有黃海關

又有一個

附件

8CC58AE5-8157-4FB6-B153-ADE941F1B356.jpeg(112.26 KB)

引用:
原帖由 後生族 於 2019-8-24 11:32 PM 發表
似 唔似?
一定係條L樣
D頸紋

引用:
似 唔似?
額頭,耳朵是一樣的,肯定係同一人

滅畜牲

大家唔好忽視耳朵,耳朵大小,外形,高低,耳珠,耳骨等等,都是好好的線索,更何況,化妝唔會去化耳朵,亦甚少人整容整耳朵

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-24 11:38 PM 發表

連眼鏡都想慳唔換

主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]