• 瀏覽: 2,939
  • 回覆: 31
+3
引用:
原帖由 hkgoingup 於 2019-8-24 10:59 PM 發表
D曱甴想走番入去坑渠?
你心水清,嗰度係佢原來的家

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-8-25 12:37 AM 發表
「街坊」話叫警察走,由得尐細路。唔知第日夾維修費果陣點講。
犯民演員

班黑衣而家搞麗晶花園!剛才突然行雷閃電大風大雨,不過一陣就停!這是天怒了的警兆!這班曱甴怕是報應快到了

引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-8-24 11:09 PM 發表
睇D傳媒直播都知, 大部時間都影住警察, 完全唔影班暴徒, 或者當時附近人群的情況.

根本唔係直播整個事件, 而係想影住警察一舉一動幫暴徒通風報信, 同埋挑剔警察任何出錯.
香港傳媒真係垃圾中的垃圾. ...
因為影警察安全唔會俾人打吖嘛

支持警察嚴正執法

而家民意好清楚支持警察....

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-8-25 05:43 AM 發表
而家民意好清楚支持警察....
唔一定,我公司大半係曱甴支持者,真你唔到你唔服!

謝謝記著什麼貨色大家都很清楚了,連新唐人和大紀元都有記著,說明人家就是來針對警察,針對共產黨的。

支持警察嚴正執法,拉晒所有暴徒。

引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-8-24 11:09 PM 發表
睇D傳媒直播都知, 大部時間都影住警察, 完全唔影班暴徒, 或者當時附近人群的情況.

根本唔係直播整個事件, 而係想影住警察一舉一動幫暴徒通風報信, 同埋挑剔警察任何出錯.
香港傳媒真係垃圾中的垃圾. ...
所以首先要解決黑記者,學新加坡方法,突然xx.。

香港政府太無能,香港要死150萬人渣

其實班仆街記者睇住班人破壞燈柱冇一個報警算唔算幫兇?唔通佢地睇住有人強姦都唔會報警?

曱甴出沒,讓社會不得安寧

引用:
原帖由 SpecialI 於 2019-8-25 03:55 AM 發表
https://www.facebook.com/hongkongvoice/videos/2461582857395499/
柒撚到喊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]