• 瀏覽: 132,937
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 8
+44
睇下腥港有冇曱甴上去聲援先,有就拉埋

呢啲人無必要幫, 由佢地坐番一年半載先慢慢審

毋忘初衷,入境處唔應該浪費納稅人資源,班人求仁得仁

引用:
原帖由 小魔怪 於 24-8-2019 16:48 發表

父母唔識教就等仔女自已撞下板
呢班係無腦紅衛兵, 不認父母的

以為自己有條件港獨? 出左事搵港獨大台救吧!

沒有引導條例🤭
🙂

引用:
原帖由 Tanamishu 於 2019-8-24 04:55 PM 發表

呢班係無腦紅衛兵, 不認父母的
佢今次肯定係撞咗埋塊鋼板度,天皇嚟都救佢唔到

反正佢地都定左9 月2 日罷課兩周架啦, 不急於開學, 內地公安慢慢同你地傾

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2019-8-24 04:57 PM 發表
以為自己有條件港獨? 出左事搵港獨大台救吧!
你寫錯左,吾係「港毒大台」,而係「港大毒台」先啱!

引用:
原帖由 annwong 於 2019-8-24 04:52 PM 發表
呢啲人無必要幫, 由佢地坐番一年半載先慢慢審
國有國法!
唔係話人境處想幫就幫到

仲要去西藏搞,一定判重啲比西藏人睇下。

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-8-24 04:08 PM 發表

西藏問題中國政府一直很重視,在西藏展示這些標語口號,肯定事態嚴重,都吾知邊個豬隊友教佢地咁做,呢單野肯定吾易拆!
大家估吓佢地幾時先返得香港? ...
希望一世都唔使見到呢d死曱甴,浪費我地納稅人的錢。

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-8-24 04:08 PM 發表

西藏問題中國政府一直很重視,在西藏展示這些標語口號,肯定事態嚴重,都吾知邊個豬隊友教佢地咁做,呢單野肯定吾易拆!
大家估吓佢地幾時先返得香港? ...
咁仲冼返自已申請咁柒,地理位置都未查清咪柒咗一世囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]