• 瀏覽: 132,950
  • 回覆: 1,219
  • 追帖: 8
+44
去到珠峯都可以捉你

引用:
原帖由 CatTooQQ 於 2019-8-24 05:42 PM 發表
中國政府千萬唔好為咗俾面香港,無條件移交佢地返嚟,佢地曱甴腦無記性,好快會忘恩負義㗎
唔係快,班曱甴一釋放即刻反轉豬肚所以亞爺千萬米手軟起碼判十,二十碌先好放!

西人販毒都要打靶,分裂國家罪勞改30年啦,香港人優惠左架啦。LOL!

顛覆國家大罪過殺人。無得搞

唔知內地有幾多人支持 “反送港”,直接喺大陸判刑把啦,求乜鬼助丫,反中反政府反得咁過癮丫拿。

再見啦

井水不犯河水,而且中港無引渡條例,等佢哋坐完先番黎啦

不要送回香港

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-8-24 04:08 PM 發表

西藏問題中國政府一直很重視,在西藏展示這些標語口號,肯定事態嚴重,都吾知邊個豬隊友教佢地咁做,呢單野肯定吾易拆!
大家估吓佢地幾時先返得香港? ...
返不了香港

真係奇怪, 咁憎中閾, 做咩死返去呢, 去英國/美國丫嘛

引用:
原帖由 abcdef8888 於 2019-8-24 03:28 PM 發表
微博流傳港大學生珠峰被扣查 香港大學學生會校園電視昨(23)深夜在facebook表示,「微博流傳片段,指有香港大學生在西藏珠穆朗瑪峰大本營被公安扣查,而片段中有正就讀香港大學的學生。消息指,有團友曾於社交專頁發佈「光復香港 時代革

https://cdn.hk01.com/media/images/3197836/org/ec85012d10527f7503668d0f82e41b59.jpg ...
拘捕就拘捕仲扣查,分裂國家罪喔

自動送中,點幫到你

後果自負
後果自負

引用:
原帖由 Tanamishu 於 2019-8-24 04:22 PM 發表
西藏一向是極敏感的地區, 外國都唔敢亂插手; 
有人想製造國際話題, 就推D入世未深的學生去送死

西藏搞事在內地來說, 判刑可以是終身的
西藏,新疆呢啲地方,展示呢啲,真係條路自己簡,仆街唔好喊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]