• 瀏覽: 16,749
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+8
強烈要求開記招交代真有其事還是俾人老屈?🤣

冇野做乜要匿埋,光明正大嘛

引用:
原帖由 樹上謝皮的膠樽 於 2019-8-25 12:21 PM 發表
好慘,好似番左去70 80年代果時砌生豬肉,都仲係屈人叫雞,咁多年都冇變過,宜家連十二歲小朋友都唔放過,嚇死個小朋友。
咁多年冇變係因為男人都係用下半身思考。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-8-25 07:15 PM 發表

咁多年冇變係因為男人都係用下半身思考。。。
係你咋,你個腦係下半身?

就算唔交代係咪係西九被公安捉

起碼都講聲究竟有冇去叫雞

引用:
原帖由 caihk 於 2019-8-25 07:23 PM 發表
就算唔交代係咪係西九被公安捉

起碼都講聲究竟有冇去叫雞
你睇隻曱甴笠曬水就知咩事啦、好一句公道自在人心

引用:
原帖由 樹上謝皮的膠樽 於 2019-8-25 07:16 PM 發表

係你咋,你個腦係下半身?
佢唔係男人? 定係你唔係男人?。。。

引用:
原帖由 Decus1998 於 24/8/2019 01:28 PM 發表
《香港01》早前報道,8月8日晚,任職香港英國領事館職員的港人鄭文傑,於深圳回港途中,通知女友「正在過境」後失聯。中國外交部星期三(21日)證實其被行政拘留,次日官媒稱其「因嫖妓在深圳被拘」。今日(24日)早上,名叫「釋放Simon Cheng」社交網站facebook專頁發帖稱,Simon 已回港,他和家人均希望先休息安頓一下,暫時不接受採訪。不過帖文未有透露鄭文傑的抵港時間。

https ...
公道自在人心 叫佢女朋友出澄清 !

引用:
原帖由 Yashiro_bc 於 2019-8-25 11:25 PM 發表

公道自在人心 叫佢女朋友出澄清 !
同獨眼鳯一樣,有寃屈記就好似警察打醉酒亞伯一早開妓召供告天下啦

引用:
原帖由 Decus1998 於 2019-8-24 01:28 PM 發表
《香港01》早前報道,8月8日晚,任職香港英國領事館職員的港人鄭文傑,於深圳回港途中,通知女友「正在過境」後失聯。中國外交部星期三(21日)證實其被行政拘留,次日官媒稱其「因嫖妓在深圳被拘」。今日(24日)早上,名叫「釋放Simon Cheng」社交網站facebook專頁發帖稱,Simon 已回港,他和家人均希望先休息安頓一下,暫時不接受採訪。不過帖文未有透露鄭文傑的抵港時間。

https ...
一早叫你不要上去內地嫖

冇出來回應,即喺有叫雞啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]