• 瀏覽: 1,382
  • 回覆: 12
國泰航空表示,知悉職工盟計劃星期一下午在國泰城舉行集會活動,公司已提醒員工,機管局已獲批的禁制令亦涵蓋國泰城範圍,又向員工重申,對於任何支持或參與非法示威、暴力或過於激進的行為,均採取零容忍態度。 國泰說,國泰城是公司全球營運總部,當中包括支援航班運作至關重要的設施,任何影響安全營運的活動,不但嚴重...

笑死我了,想看看到底有多少國泰現職自由西參加集會 ,離任的就算了
勇敢點啊,現職國泰自由西都參加吧

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1476479-20190824.htm

愿我有生之年,得见您君临天下。
引用:
原帖由 YuckoO 於 2019-8-24 01:04 PM 發表
國泰航空表示,知悉職工盟計劃星期一下午在國泰城舉行集會活動,公司已提醒員工,機管局已獲批的禁制令亦涵蓋國泰城範圍,又向員工重申,對於任何支持或參與非法示威、暴力或過於激進的行為,均採取零容忍態度。 國泰說,國泰城是公司全球營運總部,當中包括支援航班運作至關重要的設施,任何影響安全營運的活動,不但嚴重...

笑死我了,想看看到底有多少國泰現職自由西參加集會 ,離任的就算了
勇敢點啊,現職國泰 ...

你唔記得有臨時演完咩

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2019-8-24 01:07 PM 發表

你唔記得有臨時演完咩
臨時演員不夠數,我記得有三千國泰自由西

引用:
原帖由 YuckoO 於 2019-8-24 01:09 PM 發表

臨時演員不夠數,我記得有三千國泰自由西
高薪急聘

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2019-8-24 01:17 PM 發表

高薪急聘
仲有咁多資金咩,一個$1000, 3000個要三佰萬

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-8-24 01:37 PM 發表

仲有咁多資金咩,一個$1000, 3000個要三佰萬
比海關充公個次都3000萬啦,300萬算乜

引用:
原帖由 YuckoO 於 2019-8-24 01:04 PM 發表

勇敢點啊,現職國泰 ...
就睇下國泰敢唔敢將員工全部送投,無員工機場重唔停止運作。

好呀,李卓人記得去,等佢人生更精彩

現職飛曱甴加油啊,說好的攬炒而家可以達成心願,不要退縮,香港未來靠你哋。

有攻黨插手嘅事,
冇一次係有好結果

引用:
原帖由 玄機門 於 2019-8-24 02:01 PM 發表

就睇下國泰敢唔敢將員工全部送投,無員工機場重唔停止運作。
你唔係以為香港國際機場剩係得國泰吓話

好囉, 你地快D集會, 俾人兜哂之後, 職場又有空缺俾其他人啦

謝謝分享

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]