• 瀏覽: 6,377
  • 回覆: 58
+19
【本報訊】建制組織「守護香港大聯盟」聯同香港的士司機從業員總會,昨日發起的士遊行,呼籲社會反對暴力及盡快恢復正常秩序。有知情人士向《蘋果》透露,有份參與的司機可獲800元酬勞。大聯盟回覆時指不清楚有關安排,並聲稱昨日遊行有逾500輛的士參與,所有的士會掛上國旗海報,在港島、尖沙嘴、荃灣及觀塘多條主要...

國旗意義在於800蚊,用完棄路邊或垃圾桶,D護旗手呢?

新聞來源連結:

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190824/20755031

引用:
原帖由 lovewai2 於 2019-8-24 08:02 AM 發表
【本報訊】建制組織「守護香港大聯盟」聯同香港的士司機從業員總會,昨日發起的士遊行,呼籲社會反對暴力及盡快恢復正常秩序。有知情人士向《蘋果》透露,有份參與的司機可獲800元酬勞。大聯盟回覆時指不清楚有關安排,並聲稱昨日遊行有逾500輛的士參與,所有的士會掛上國旗海報,在港島、尖沙嘴、荃灣及觀塘多條主要...

https://static.appledaily.hk/images/apple-pho ...
啲共九真係專做埋啲核突野,屈人俾錢示威之後,再自己俾錢人示威,真係核L突到極點。

知情人向蘋果透露笑撚死,同毒果用傳有撚分別?你唔撚話你老豆同你透露其實你呀媽係你個妹,真係睇果個笑死信果個on9

今天毒果記者唔再寫"化名-Peter"啦

我淨係見到啲人口口聲聲叫民主, 自己攞住支英美國旗有得 人哋架車插住支中國國旗又唔得, 要搶人支旗要打爛人哋架車... 真係好民主!

曱甴報幾時執呀屌你

叫痰胃豬減車租嘛,佢富可敵國㗎…

引用:
原帖由 小友 於 2019-8-24 08:10 AM 發表
知情人向蘋果透露笑撚死,同毒果用傳有撚分別?你唔撚話你老豆同你透露其實你呀媽係你個妹,真係睇果個笑死信果個on9
有分別,而家標題連個"傳"字都慳番,求其寫句"有知情人士透露"就當係真。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-8-24 08:07 AM 發表

啲共九真係專做埋啲核突野,屈人俾錢示威之後,再自己俾錢人示威,真係核L突到極點。
有暴徒有錢收係事實,點漂白都冇用

梁振英及親中奴才,又氣到縶摯跳,good job

引用:
原帖由 Beebbb 於 2019-8-24 08:15 AM 發表
我淨係見到啲人口口聲聲叫民主, 自己攞住支英美國旗有得 人哋架車插住支中國國旗又唔得, 要搶人支旗要打爛人哋架車... 真係好民主!
都話呢啲曱甴痴九線

你估黑衣遊行,黑衣守連儂牆冇派過錢咩?

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-24 08:19 AM 發表

有暴徒有錢收係事實,點漂白都冇用
俾錢搞事再屈示威者收錢,邊個最得益好明顯啦,哈。你真係當人傻既。

所以今日的香港就是這樣。

唔緊要啦,做show 姐,d 旗最尾咪又去哂垃圾筒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]