• 瀏覽: 5,051
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
就咁痾,同狗有咩分別!

附件

132AF9E9-25C2-472D-A250-FACB7054BD56.png(162.17 KB)

佢地係火星異種 要特殊人類要殺得死

幾時玩當街做愛啫?😋

引用:
原帖由 vch 於 2019-8-24 05:07 PM 發表
幾時玩當街做愛啫?😋
今晚邊個夠勇武就有自由閪。落褲、上環、high 番天

有冇曱甴地鐵站做愛,証明住屋問題不容忽視,無地方卜嘢

引用:
原帖由 無心恥戰 於 2019-8-23 10:29 PM 發表
佢地係火星異種 要特殊人類要殺得死
唔好意思!我係火星人,我肯定火星沒有這些垃圾級弱智💩廢青😷

何止痾尿,仲見到帶個小朋友去圍人地,個小朋友好慘

曱狗

所以一早都話呢班曱甴全部係高學歷人士..

即刻攞鉸剪出嚟剪咗佢條嘢

引用:
原帖由 春雨彎刀 於 2019-8-25 02:43 PM 發表

唔好意思!我係火星人,我肯定火星沒有這些垃圾級弱智💩廢青😷
點會冇!

https://www.youtube.com/watch?v=pQlAWZLOpgo

引用:
原帖由 春天外圍的妹妹 於 2019-8-24 22:59 發表
暴徒開口埋口就吊人老母
所以咪除定褲先囉
2020東京奧運 / 2022北京冬奧絕世靚抽!

FIVB沙灘排球強勁抽擊 !

2019 FIBA中國籃球世界盃,3分絕世好波!

MotoGP電單車賽,超凡表現!

香港馬術大師賽,優雅力量!

法國網球公開賽,超強優雅反擊!

根本每分每秒,都隨時準備淫交!

甚至比1969倭國精精所謂石英革命,文革的「學生」,更原始人!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]