• 瀏覽: 119,919
  • 回覆: 1,181
  • 追帖: 5
+59
求仁得仁

大撚把黃屍喺人哋fb cap圖啦,仲起埋底添啦

Bey Bey

你地班粉腸喺機場亂咁嚟唔恐佈咩,仲好意思話人地白色恐佈

抵L死

引用:
原帖由 alexng_2010 於 2019-8-24 12:18 PM 發表

呢個都好恐怖10135411
我要投訢你出埋d咁恐𨳊怖嘅相,今晚實發惡夢

引用:
原帖由 ykk945 於 2019-8-24 12:34 PM 發表

我要投訢你出埋d咁恐𨳊怖嘅相,今晚實發惡夢
哈哈哈😄個樣超恐佈

一樓一著空姐服可以收貴$50/$100

如果飛機有其他政見的人討論
攪到黃C機長、空姐聽到唔高興
係有d危險

昨晚d的士插國旗,都俾黃C攻擊,你話佢地的情緒控制能力幾低,咁易暴走

普通生活照是在國泰機倉。。。。

附件

Screenshot_20190824-121656_Facebook.jpg(82.14 KB)

haha 😂 well done好人好事

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-8-23 20:37 發表

政府修訂《逃犯條例》引發社會激烈爭議,中國民航局近日向國泰航空發出重大安全風險警示,其後國泰航空出現一連串人事變動。除行政總裁何杲、顧客及商務總裁盧家培請辭外,國泰亦中止兩名機師的僱傭合約,而最新被解僱的是國泰港龍航空空勤人員協會主席施安娜。
職工盟今午將召開記者會交代事件,施安娜在記者會上表示,自己在周三(21日)被召回公司,有3名經理向她展示其社交媒體內的相片,她亦證實內容由其發布 ...
只能說沒有政治智慧,身為協會主席,做D咩都吾知,炒係應該的。

仲要問點解⋯⋯

弄髒機倉,可能兼職飛🐔

攬炒成功左啦,不過係佢先行一步,點解無人慶祝攬炒成功,時伐革命

唔作死就唔會死。
佢?抵炒啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]