• 瀏覽: 119,857
  • 回覆: 1,181
  • 追帖: 5
+59
牛李黨爭,禍燃腔江。
文甲變態文化植入腔江,人人變成紅豆冰,似乎西毒精神科賣藥生意又有好葉績鳥。。。
是好是壞呢?

依家咁on9,比人炒都要開記招,咁你不如食個飯都開記招交代啦

咁呢班人攪黑色恐怖又得?!

引用:
原帖由 wannersam 於 2019-8-24 10:54 AM 發表
好心妳啦,咁大個人仲有冇廉恥?我相信冇。當日叫人罷工圍機場時有冇想過受影響其他人感受?妳快D去死啦,妳D曱甴唔死都冇用。

最看不慣的那些又要說中國不是, 但又跟中國息息相關的人. 既然不喜歡, 便不要賺中國人的錢, 便不要在中國公司上班, 不要從事任何跟中國有關的工作,口上說得怎麼樣, 但身體卻不誠實

職工盟主席吳敏兒剛被英航炒,誒都冇得誒。現在冇航空公司請,為有全職攪屎棍。現 ...
好明顯,呢個老空姐不知廉恥啦,其實佢可以去機管局到做,禁區廁所爭好多洗廁所亞姐

引用:
原帖由 wannersam 於 2019-8-24 10:54 AM 發表
好心妳啦,咁大個人仲有冇廉恥?我相信冇。當日叫人罷工圍機場時有冇想過受影響其他人感受?妳快D去死啦,妳D曱甴唔死都冇用。

最看不慣的那些又要說中國不是, 但又跟中國息息相關的人. 既然不喜歡, 便不要賺中國人的錢, 便不要在中國公司上班, 不要從事任何跟中國有關的工作,口上說得怎麼樣, 但身體卻不誠實

職工盟主席吳敏兒剛被英航炒,誒都冇得誒。現在冇航空公司請,為有全職攪屎棍。現 ...
Exactly 👍

引用:
原帖由 古樹 於 2019-8-24 10:56 發表
牛李黨爭,禍燃腔江。
文甲變態文化植入腔江,人人變成紅豆冰,似乎西毒精神科賣藥生意又有好葉績鳥。。。
是好是壞呢?
牛李黨爭,禍燃腔江。
是好是壞呢?
那麼極左毒書入文甲變態文化是否和西毒醫霸聯首,令到平時為兩餐捱騾仔不理正字的腔江人個個刺激到變左紅豆冰痴曬線為精神科藥物創做好前景呢?要求習蛇查下仙。。

引用:
原帖由 chokman3 於 2019-8-24 10:49 AM 發表

最撚憎人兩把尺, 自己起人底就係公義, 俾人起底就白色恐怖
呢D人抵炒,針唔吉到肉,唔知痛。
有好市民被影響生活生計,點計😕

訪問話係post生活貼。信嗎?🤔🤔🤔

你條八婆都唔慌長命喇!17年公積金夠你食到果日喇!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-8-24 11:07 AM 發表

係囉,叫佢show出來比香港市民評下嘛
唔會囉。。。。又話:公道自在人心。。🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-8-23 08:37 PM 發表

政府修訂《逃犯條例》引發社會激烈爭議,中國民航局近日向國泰航空發出重大安全風險警示,其後國泰航空出現一連串人事變動。除行政總裁何杲、顧客及商務總裁盧家培請辭外,國泰亦中止兩名機師的僱傭合約,而最新被解僱的是國泰港龍航空空勤人員協會主席施安娜。
職工盟今午將召開記者會交代事件,施安娜在記者會上表示,自己在周三(21日)被召回公司,有3名經理向她展示其社交媒體內的相片,她亦證實內容由其發布 ...
呢條八婆, 抵L 死, 抵炒, 炒得遲

好人好姐唔做,去做政棍!

其實是現在只得佢一言堂。點知是咪佢做咗D違規嘢所以比人抄。可能有秘撈送外賣比人退貨比人告發呢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]