• 瀏覽: 6,509
  • 回覆: 65
+5
支持你哋嘅人,同緊你哋手拖手,但請放眼四周,冇錯,好多人喺你哋面前經過,但冇同你哋手拖手,因為同時間亦有好多人唔支持你哋

唔好麻木地認為自己嘅意願/訴求,就代表晒全部香港人,你哋縱容出嚟嘅暴力,實際上係令好多香港人反感

P.S. 既然認為自己嘅行為冇錯,麻煩請除低口罩,和平示威,堂堂正正做返個香港人

引用:
原帖由 BB_so_so 於 2019-8-23 07:36 PM 發表
支持你哋嘅人,同緊你哋手拖手,但請放眼四周,冇錯,好多人喺你哋面前經過,但冇同你哋手拖手,因為同時間亦有好多人唔支持你哋

唔好麻木地認為自己嘅意願/訴求,就代表晒全部香港人,你哋縱容出嚟嘅暴力,實際上係令好多香港人反感

P.S. 既然認為自己嘅行為冇錯,麻煩請除低口罩,和平示威,堂堂正正做返個香港人 ...
咪係!暴徒垃圾癈青和理非!

曱甴有思想?

引用:
原帖由 BB_so_so 於 2019-8-23 07:36 PM 發表

P.S. 既然認為自己嘅行為冇錯,麻煩請除低口罩,和平示威,堂堂正正做返個香港人 ...
曱甴不能做人的

同一堆歪理, 不會因你們以不同形式無限 loop而增加認同。

無論手拉手、腳撟腳、頭貼頭、九頭對屎眼、西磨西,又如何!自由L去破壞市民自由!

引用:
原帖由 樓下疑惑的師兄 於 2019-8-23 09:24 PM 發表
無論手拉手、腳撟腳、頭貼頭、九頭對屎眼、西磨西,又如何!自由L去破壞市民自由!
企街都阻你,你都係返火星

引用:
原帖由 tiger1246 於 2019-8-23 09:22 PM 發表
同一堆歪理, 不會因你們以不同形式無限 loop而增加認同。
就算無用我都要講,我要佢哋知道香港人唔係得佢哋一種聲音,仲有好多人根本唔需要佢哋嚟幫我哋爭取,以佢哋自己嘅標準所定嘅民主自由

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-8-23 09:25 PM 發表

企街都阻你,你都係返火星
咁鍾意企街去火星企囉!

引用:
原帖由 樓下疑惑的師兄 於 2019-8-23 09:28 PM 發表

咁鍾意企街去火星企囉!
咁你落去打佢地未?

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-8-23 09:29 PM 發表

咁你落去打佢地未?
點解要人哋落去打人,你地縱容出嚟嘅暴力,香港人有目共睹,破壞丶禁固丶毆打丶放火,多不勝數,繼續破壞,只會令香港人越嚟越憎你地

引用:
原帖由 BB_so_so 於 2019-8-23 09:28 PM 發表

就算無用我都要講,我要佢哋知道香港人唔係得佢哋一種聲音,仲有好多人根本唔需要佢哋嚟幫我哋爭取,以佢哋自己嘅標準所定嘅民主自由
其實我係講曱甴D活動無限 loop。

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-8-23 09:29 PM 發表

咁你落去打佢地未?
三個人或以上向同一方向,做同類似行動及有相同目的,而沒有申請不反對通知書,已經是非法集結!拉得啦!

引用:

佢地係丁蟹,好恐怖

知衰先會戴口罩😷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]