• 瀏覽: 10,970
  • 回覆: 130
+3
仲唔係去拯救你啲兄弟?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-8-23 04:29 PM 發表
香港反送中抗爭不斷,除了海外民眾不斷聲援,近日一名戴着鴨嘴帽、墨鏡及口罩的男子,在廣東湛江街頭舉着「支持香港」的牌子,之後他進入一個商場,兩名公安從後追截,即使男子沒說支持香港反送中抗爭,最後還是被公安鎖上手銬帶走。...

支持香港都唔 ...
dllm 件3都唔能同
又冇左個袋
重作啦妓者

舉「支持香港」牌之後進入一個商場之後學暴徒塗鴉噴墨?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-8-23 04:29 PM 發表
香港反送中抗爭不斷,除了海外民眾不斷聲援,近日一名戴着鴨嘴帽、墨鏡及口罩的男子,在廣東湛江街頭舉着「支持香港」的牌子,之後他進入一個商場,兩名公安從後追截,即使男子沒說支持香港反送中抗爭,最後還是被公安鎖上手銬帶走。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190823/720pix/1566545869_ccba.jpg

支持香港都唔 ...

件衫差咁遠嘅,你個大話精又出動

好心要做也找個件衫連到戲架
點睇都唔係同一個人囉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-23 04:31 PM 發表

dllm 件3都唔能同
又冇左個袋
重作啦妓者
轉貼員同作者質素太差,毒果都係搵返跌左5豪兄出山啦

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-8-23 04:48 PM 發表

你地夠成日貼啲唔同人嘅相話係同一個人啦
原來一間報館媒體既公信力係同一些不知名既網民搞爛gap既p圖黎比

明白晒~~所以你也承認蘋果專做謠報假新聞~

引用:
原帖由 guydan 於 2019-8-23 04:44 PM 發表
好心要做也找個件衫連到戲架
點睇都唔係同一個人囉
you are so smart

引用:

支持香港都唔 ...
放大張相睇,拎住個支持香港牌嘅人像數明顯同背景唔同。

引用:

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190823/720pix/1566545869_ccba.jpg

支持香港都唔 ...
屌你老味…黑衣柒頭講吓自己先啦…機場攞件我愛警察T恤都比人私邢啦……!

你舉個牌……就打x倒你班港獨西不舉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]