• 瀏覽: 8,266
  • 回覆: 22
+10
現代人真係好撚蠢
乜柒嘢都要擺上網呃like

仲要不斷有人重覆犯錯嗰下先經典

會唔會係施女士人老珠黃,我見佢上電視都就黎禿頭先會比人炒同佢既言論冇關?

曱甴畀市民問到啞口無言

https://youtu.be/AglFXM6huBE

真係想...

附件

小鳳姐.jpg(11.16 KB)

賠足就立即執野走啦

賠唔足咪去勞工處囉

唔通香港打工真係要生養死葬 ?? 

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-8-23 02:40 PM 發表
現代人真係好撚蠢
乜柒嘢都要擺上網呃like

仲要不斷有人重覆犯錯嗰下先經典
但我答應我永不要重複犯錯~

出得嚟行
預咗要還!!

附件

Image1.jpg(18.26 KB)

Image10.jpg(20.7 KB)

Image16.jpg(71.22 KB)

Image21.jpg(20.41 KB)

Image18.jpg(24.4 KB)

攪到人地生意唔好被炒,就笑騎騎, 輪到自己就好似死老豆咁, 正PK自私精

安哥/

附件

discuss2_1557998305345.png(403.98 KB)

你擺公司上枱,唔炒你炒邊個啊?商業機構最不希望被卷入社會政治紛爭,你用自己身份發表意見係無問題,你用國泰員工身份協助暴徒癱瘓機場,搞咁多行動,即係想點?....國泰依法例解僱送走瘟神是唯一解脫方法。我都唔明,啲一無所有嘅廢柴就話搏攬炒啫,佢呢啲有份筍工都唔珍惜其實想爭取啲乜嘢?條路自己揀,仆街唔好喊 

益佢啦,可能又去選立圾局已完

弓喜

抵撚佢死呀

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]