• 瀏覽: 23,868
  • 回覆: 337
+13
引用:
原帖由 lamltt2 於 2019-8-23 01:53 PM 發表

入商場你估佢地有消費咩 入去涼冷氣渣 叫新城市熄冷氣好過啦
一陣黃甴曱又請班老臨出嚟接受訪問!可能元朗西環將軍澳個幾區“街坊”又出嚟!

引用:
原帖由 2329 於 2019-8-23 01:55 PM 發表

條女軍餉黎
如果...假設條女係自由閪,免費使用。
佢家人會感到榮幸?

白L痴!商場有守則,未有登記人士,不得在場內派傳單或展示宣傳物!

引用:
原帖由 2329 於 2019-8-23 01:23 PM 發表

星島日報
首頁日報即時海外綜合中國綜合電子報(會員登入/登記)個

香港

2019-08-23 12:56香港

銀髮族發起罷買行動。「銀髮族」早前先後發起兩次遊行,建議政府撒回《 ...
一早支持左,基本上從未去買過野!都唔係住果區,點會無端端去果度買野?

幾時申請禁制令?

己所不欲,勿施於人
不過d曱甴鬼識咩⋯⋯

老臨又有收入,
不同價錢?

- 路人
- 支持者
- 受訪者
- 講粗口
- 衝撃者
- 發雷射光
- 帶頭者
- 假記者
- 150$黃媒
- 舉旗
.
.
.
.

銀髮族住係深圳唔得閒落黎,俾人點咗相無得返上去!

所謂銀髮族,其中一個戴白色假髮,經常舉龍獅旗,過去在法院喥,都被法院請走............。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-8-23 01:45 PM 發表

呢句真。

你睇個條孹duck閒,班曱甴火都放埋仲話「無暴力」「好和平」。

盲目到咁。
可能雙眼白內障!

一講銀髮,一定諗起得閒姨,桃姐唔知宜家係邊個窿呢

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-8-23 01:59 PM 發表
白L痴!商場有守則,未有登記人士,不得在場內派傳單或展示宣傳物!
又系。。。點解冇人阻止

引用:
原帖由 2329 於 2019-8-23 01:23 PM 發表

星島日報
首頁日報即時海外綜合中國綜合電子報(會員登入/登記)個

香港

2019-08-23 12:56香港

銀髮族發起罷買行動。「銀髮族」早前先後發起兩次遊行,建議政府撒回《 ...
新城市廣場變左曱甴屋,唔駛行動,正常人都唔停留..
新鴻基捉曱甴入自己個場,自找死...

on 9 有樣睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]