• 瀏覽: 23,785
  • 回覆: 337
+13
反政府只係借口,收黑金堆冧個市先係背後政治任務。

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-8-23 01:30 PM 發表

照買,OK
仲要個個買多啲添呀!

都冇錢,買條L咩

無腦一族呀?
又關商場,租戶咩事?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-8-23 01:32 PM 發表
今年可能興3代同堂
你講得冇錯好似將軍澳隧道民族英雄咁,
三代同堂出黎斬賣國賊漢奸走狗就啱喇!

甲甴佔領葵芳站,叫人免費踏車。有冇佔領新城市,免費購汚

關新城市廣場乜嘢事

為左反中熱情唔好冷卻,曱甴們焗住不斷揾牌頭刷存在感....罷買、罷賣、罷工、罷課、罷食、罷痾、罷呼吸、罷鳩就...
手法及邏輯越來越on9

引用:
原帖由 ttp1030 於 2019-8-23 01:36 PM 發表
甲甴佔領葵芳站,叫人免費踏車。有冇佔領新城市,免費購汚
葵芳都有民族英雄出來打爆蟑螂暴徒賣國賊漢奸走狗爆肛。

引用:
原帖由 2329 於 2019-8-23 01:23 PM 發表

星島日報
首頁日報即時海外綜合中國綜合電子報(會員登入/登記)個

香港

2019-08-23 12:56香港

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190823/_2019082313022680976.jpg銀髮族發起罷買行動。「銀髮族」早前先後發起兩次遊行,建議政府撒回《 ...
又話銀髮族,咁撚後生嘅,染咗黑髮呀?

引用:
原帖由 kelvin167 於 2019-8-23 01:38 PM 發表
為左反中熱情唔好冷卻,曱甴們焗住不斷揾牌頭刷存在感....罷買、罷賣、罷工、罷課、罷食、罷痾、罷呼吸、罷鳩就...
手法及邏輯越來越on9
師兄罷呼吸最有新意

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2019-8-23 01:39 PM 發表

又話銀髮族,咁撚後生嘅,染咗黑髮呀?
銀髲變少女變自由閪。

引用:
原帖由 2329 於 2019-8-23 01:38 PM 發表

葵芳都有民族英雄出來打爆蟑螂暴徒賣國賊漢奸走狗爆肛。
免費叫人入閘,出閘又要去counter排隊補飛,曱甴智力只有K1程度

銀髮族都無錢, 罷唔罷買都一樣。 自己無錢消費. 又阻止他人購物, 呢幫銀髮族唔死都無用, 窮L鬼。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]