• 瀏覽: 1,157,149
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 360
引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-9-30 09:49 PM 發表

但希拉莉失敗左~咁特生咪好陰
但特生算系最反常果個美國總統

熱賣及精選
引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-9-30 09:49 PM 發表

但希拉莉失敗左~咁特生咪好陰
都話左要反傳統反正統,只睇單一陰性唔可以作準

忍咗幾個月,今日終於忍唔住同極端仇警細妹開拖,但換來只有更心痛,更悲哀,點解會搞成咁

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:51 PM 發表

未夠冷門吖嘛
咁咁咁 唔通要好似暴龍哥咁X騾仔 先夠冷門?🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 edith 於 2019-9-30 09:55 PM 發表

忍咗幾個月,今日終於忍唔住同極端仇警細妹開拖,但換來只有更心痛,更悲哀,點解會搞成咁
嘩,好勇敢,先讚一讚師姐。
同佢哋講嘢,一定要有points到佢哋回吾到。

我今日行錯路响黃絲網頁留錯言,一分鐘就來幾個反擊。

第一個,我講道理,冇回應。
第二個,我叫佢幫忙叫單眼女出嚟指證不是,及要求佢幫忙搵果幾個死者既家人出嚟指證。都系冇回應。
第三、四個,我吾想講嘢,只有祝福佢哋。
第五個罵“黑警”,我問佢黑警點解,再重複(二)請求,然後說不給她祝福,抱歉。
其他幾個,我睇吾到有靚女,所以拉黑咗

如果任何人對我指責警方,我都會先叫佢哋搵人行出嚟做證。可惜,冇人應機

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2019-9-30 08:18 PM 發表

馬兄唔開,可以找人代開,最緊要馬生及其它師兄師姐肯入嚟傾,冇問題的,標題用回天南地北吹水(1,2,3,4,5……如此類推啦)
“天南地北”系列是 Kallan 的樓帖主題,個人今天的時政分析能力,都係多謝 Kallan 君助我開曉,個人代班二次也是因為 Kallan 正值旅遊期間,而剛遇上香港局勢大變,眾多帖友急欲發言,所以我才未經問准 Kallan 君而代其開帖。這二天,我相信 Kallan 君又去了旅遊,我發文出來系希望 Kallan 君會早點考慮新版“天南地北”,這件事我也會和 Kallan 君溝通。
我的帖叫大家擔心,真不好意思,個人會好好處理這件事,請大家放心

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 08:50 PM 發表

陳志全雖然係男人身,但呢條友仔係基嘅,屬陰身之人。香港係跟老美同一條軌,老美911開始行大陰運,第二關係08年,第三關係17年癲狗特上台,下一關係22年。

陰人行陰運,大利!
佢仲要揀極其冷門嘅行業,政客。想唔名利雙收都難。 ...
大師果然勵害

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-30 10:01 PM 發表

咁咁咁 唔通要好似暴龍哥咁X騾仔 先夠冷門?🤦🏻‍♂️
我老人家,太潮嘅野唔多明

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-29 10:47 PM 發表

放心!
有Gamemaster照住我! 冥冥中就安排咗,10月13至16日,我唔喺香港。(等我冇眼屎乾淨。。。冇眼睇)
支持moon 姐! 希望有天能出一分力!

每個人自身命盤都有機會行陰運嘅,行陰運嘅時候多去死人之地,例如墳場,醫院,殯儀之類,甚至從事呢類行業。而剛剛地運又行大陰運就更加好,想唔發都難。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-30 10:08 PM 發表

嘩,好勇敢,先讚一讚師姐。
同佢哋講嘢,一定要有points到佢哋回吾到。

我今日行錯路响黃絲網頁留錯言,一分鐘就來幾個反擊。

第一個,我講道理,冇回應。
第二個,我叫佢幫忙叫單眼女出嚟指證不是,及要求佢幫忙搵果幾個死者既家人出嚟指證。都系冇回應。
第三、四個,我吾想講嘢,只有祝福佢哋。
第五個罵“黑警”,我問佢黑警點解,再重複(二)請求,然後說不給她祝福,抱歉。 ...
禁耐唔識玩法?
佢地自己有錯,就會語塞,唔洗同佢認真 或 講道理,扮傻同佢玩就得

引用:
原帖由 edith 於 2019-9-30 09:55 PM 發表

唔好屋企人內斗,
我就向細佬妹講,唔好參於,保護好侄仔外甥

我好彩,全家偏向政府,細佬妹的觀點同我一樣
而新一代,家裏一向讓他們單純快樂

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-29 10:52 PM 發表

唔好咁灰
事情總會有轉機
同ching 情況一樣。不過嘅然一切已定,唔好咁灰,坦然面對,開開心心食花生, 食到2034😁

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-30 10:22 PM 發表

禁耐唔識玩法?
佢地自己有錯,就會語塞,唔洗同佢認真 或 講道理,扮傻同佢玩就得
冇心情想同佢哋勞氣,聖經話“只要祝福,不可咒詛~羅12:14“。回一回佢哋睇下有咩反應。吾系屋企人,我好難會上火。咁咪祝福下囉~

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-30 09:52 PM 發表

尊重你的睇法,但不認同!
痛恨共產黨,算了吧!個人父親係地主世家兼國民常帶兵少校,走前已完全擁抱中央了。200 萬黃人,肯定走不了,支持阿爺,200 萬亦走不了,剩餘的不就是無定向風吧!有人話點解建制無二百萬人遊行,對不起,香港從來沒有二百萬人遊行,說實話,超過三十萬都未試過。建制不出來或不習慣出來,因為建制相信中央,既然相信,當然不會經常找中央麻煩,出尼做乜,所以才叫沈默的大多數,況且,以 ...
以前我外公都係國民黨士兵,因為不忍國民黨打家劫舍,最後成為逃兵,逃到香港,
佢亦係讚揚亞爺以民本為的國策,令國富足,
不過佢無機會睇中國盛世之日,不過我會為佢作見證

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]