• 瀏覽: 1,181,649
  • 回覆: 25
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 05:26 PM 發表

呢樣我唔駛算都知,不得善終!
Ok,希望在我有生之年睇到呢班多行不義嘅法官不得善終!

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-11 08:40 PM 發表

王毅好型,佢個眼神真係烔烔有神
我直頭視佢為一代宗師!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-13 08:41 AM 發表
好感動

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-9-13 04:40 PM 發表

賞月家中坐
迎風窗戶開
佳餚聊兩碟
啤酒限三杯
在下選擇在家撫琴弄月,自娛一吓

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-13 09:07 PM 發表

彼此切磋一下......有冇教換箏弦同琴碼既教學推薦
正如神兄眼利,我學咗一年左右,未學到換弦階段,還在努力中,師兄可以放片上來大家觀摩吓㗎🙇

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2019-9-13 08:43 PM 發表

請師兄彈一曲再錄下來
UPLOAD上來讓大家聽聽
到我功力冇咁嚇人時會獻醜吓

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-17 11:09 PM 發表

我諗住長期作戰,毎個禮拜抽時間飲飲食食🍽
要食盡興d,將來可能無機會食好東西😩
大把YouTuber 視頻可供參考,西多士、Data呢啲係較多深圳食住vlog嘅kol,可以跟佢哋嘅介紹北上玩樂。

趁今日天朗氣清,入鯉魚門洗吓怒氣兼去銀龍撐吓場,同老闆娘寒暄兩句大家都眼濕濕,佢叫我今年一定要去投票重建香港!

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-26 09:01 PM 發表
睇直播睇到想打爆個mon,果150個點樣選出嚟,點解90%系曱甴?
睇完個答問會,只得承認我地只係小眾異見人士,身邊大部份都崇港獨愛暴力嘅人,現更冇留戀香港嘅理由,只希望能得切逃離香港

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-9-26 11:50 PM 發表

你並不是小眾, 只不過有心人放大了真正小眾的聲音, 而且正常香港人的聲音被阻礙發聲.留戀香港只有一個理由, 因為這是我們的家.
呢個家已面目全非了,滄海桑田冇問題,但人心改變,變得顛覆晒所有做人基本嘅價值觀,呢樣至係我決心要逃離香港嘅原因!

忍咗幾個月,今日終於忍唔住同極端仇警細妹開拖,但換來只有更心痛,更悲哀,點解會搞成咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]