• 瀏覽: 1,181,926
  • 回覆: 73
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-25 02:39 PM 發表
每日都有驚喜,阿爺裡應外合,睇到都爽爆!10292731
嘩.....真係今日大喜訊.....痰氓豪已完反中亂港賺美元呃港幣之餘, 仲想攞埋中國著數吖嗱.......抵屎.....

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2019-9-27 02:48 PM 發表
早排有愛國人士到 IFC 快閃唱國歌,深深的刺痛了某些人 ,於是 , 腹中酸水四濺了 :

"I predict that very soon, flag-waving communist party loyalists will be forming human chains across the city and launching their own "China Way" camp ...
我都見過段新聞, 條仆街之彼好快刪post文, 好彩有網友早早截圖作證, 真係抵佢屎......

引用:
原帖由 vwvvwwvvvwww 於 2019-9-27 03:22 PM 發表
探子回報,
一哥今年十一月退休,
唔做唔錯 ?
根據華記宜擊報導, 阿一哥可能有份阻"幪面法"立法添......

https://www.youtube.com/watch?v=avPftL9m4-o

大家可以輕鬆一下, 班白痴曱甴又一笑料, 去乞求英國佬......

附件

白痴曱甴.jpg(55.35 KB)

隨時被油管刪掉的從未被傳媒公開的曱甴暴徒對市民與警察襲擊.....快睇.....

https://www.youtube.com/watch?v=-mvrirOBTJQ

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-27 10:50 PM 發表
飛機司話轉黨,轉去民建聯就笑死!
唔無當真!!!
痰氓蠔呢啲人兩面三刀, 靠唔住.......

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-29 10:31 AM 發表
做天南地北代帖主第二次,今次是最後一次,本帖距離停帖應該好快,至于天南地北還有沒有須要再開新版帖就看 Kallan 君了。未來的日子,我還會發言,大叔、Kallan 和 tpang 的帖都會係我發言的地方,希望繼續能夠和大家分享個人對時局的睇法。

今日,個人將會做一個短短總結,也可算係對香港時局的個人預視,個人強調,我寫的全係個人睇法,所有預見和結論都係吹水文章,唔無當真!

1. 林鄭左右篇
...
多謝馬兄, 仲有大師, K兄, 大叔等不能盡錄嘅師兄姐嘅分享.....希望馬兄有空可以繼續分享你對時局嘅睇法, 令更多人可以有更深層次思考今次嘅事變.....

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-29 06:15 PM 發表
10310411 10310412

條仆街譚德志上次金鍾撐警集會攪事打佢都不痛不癢, 今次俾警察捉住按响地, 抵屎.....

感激一眾師兄姐義舉同互助精神, 願大家可以共同渡過呢次厄困, 希望再有有緣人得看此POST, 一起重新發揚呢種久違又被近代香港人黑化嘅仁愛之心, 天佑大家, 天佑祖國, 天佑香港.....

引用:
原帖由 deelllll 於 2019-9-30 06:46 PM 發表
請問司馬家和鄭智小白係?
司馬家是借喻為寫歷史, 評古人的部門或學者或群眾; 鄭智小白借喻為攪經濟的初哥/新手.....

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-30 09:11 PM 發表
司馬應該係太史公司馬遷,史記
鄭智應該係政治諧音
小白係初哥
謝指正

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:12 PM 發表
你地睇下而家黑衣黃狗入面,有好多女性。甚至勇武打頭陣都有好多女。大陰運特別利陰性之人。越係反傳統反正統,越多人追隨,名利雙至。
唔怪得連氓陣個死變態佬都可以走上大台, 大把死基佬願意曝光認係基佬......請教大師, 香港大陰運行到何年??? 地運一運為水運, 會否又配合埋個大陰運嘅連續呢??? 預先多謝解答.....

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:43 PM 發表

2034係大轉折點,我嗰套同三元九運二元八運完全唔同。
明白, 多謝大師!!! 國慶節快樂!!!

祝大家國慶節快樂, 平平安安, 國家繼續安定繁榮, 國富民強, 香港重生, 美帝倒台!!!! 賀國慶, 附上那兔第3季 "飛 - 致我們的星辰大海" 

https://www.youtube.com/watch?v=NWDCad5KXDs

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]