• 瀏覽: 1,181,609
  • 回覆: 88
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-29 10:31 AM 發表
做天南地北代帖主第二次,今次是最後一次,本帖距離停帖應該好快,至于天南地北還有沒有須要再開新版帖就看 Kallan 君了。未來的日子,我還會發言,大叔、Kallan 和 tpang 的帖都會係我發言的地方,希望繼續能夠和大家分享個人對時局的睇法。

今日,個人將會做一個短短總結,也可算係對香港時局的個人預視,個人強調,我寫的全係個人睇法,所有預見和結論都係吹水文章,唔無當真!

1. 林鄭左右篇
...
又少一個留言地方😩  係咪大事將近 好似留言地方
越來越少咁

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-29 10:47 PM 發表

放心!
有Gamemaster照住我! 冥冥中就安排咗,10月13至16日,我唔喺香港。(等我冇眼屎乾淨。。。冇眼睇)
小心 記得大家間中都要報下平安

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:46 PM 發表

訓緊都可以悟道嘅,坐緊車又可以,甚至拜緊山都可以。

我嘅斗數靠實戰磨出嚟,拜山嘅時候有好多先人,有生死年月日,八字斗數版友問點解可以定盤咁快咁準,而家你明啦 ...
大師咁你對痴瘋參選有咩睇法?

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:59 PM 發表

都唔係長命嘅人,唔浪費時間講佢
我明白😂 咁爛果日報仲有幾耐命 又可唔可以提示下?我真係唔想佢再留喺度害人😩

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-29 11:00 PM 發表

唔會架,Kallan 可能會繼續開天南地北,K 君的二極經濟大家一樣可以吹水,除此之外,仲有大叔帖,我一樣去,吹水地方一樣有。
👌到時再轉場

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:12 PM 發表
你地睇下而家黑衣黃狗入面,有好多女性。甚至勇武打頭陣都有好多女。大陰運特別利陰性之人。越係反傳統反正統,越多人追隨,名利雙至。
咁怪不得林鄭 英文 翠姍會上位

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-30 09:25 PM 發表

唔怪得連氓陣個死變態佬都可以走上大台, 大把死基佬願意曝光認係基佬......請教大師, 香港大陰運行到何年??? 地運一運為水運, 會否又配合埋個大陰運嘅連續呢??? 預先多謝解答..... ...
如果係咁破地獄行業應該幾揾錢

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:45 PM 發表

陰性人要揀陰性行業,先會大利。

我未見過女人破地獄
你間接咁講一樓一會大旺😂

引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-9-30 09:49 PM 發表

但希拉莉失敗左~咁特生咪好陰
但特生算系最反常果個美國總統

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 09:51 PM 發表

未夠冷門吖嘛
咁咁咁 唔通要好似暴龍哥咁X騾仔 先夠冷門?🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 10:13 PM 發表

我老人家,太潮嘅野唔多明
我仲以為你好後生添😅

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 10:20 PM 發表
每個人自身命盤都有機會行陰運嘅,行陰運嘅時候多去死人之地,例如墳場,醫院,殯儀之類,甚至從事呢類行業。而剛剛地運又行大陰運就更加好,想唔發都難。 ...
重陽應該都陰 曱甴果日咪大旺?

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-30 11:58 PM 發表

請教大c, 有咩方法睇到或感知到自己時來運到,我自覺呢兩年一般般。
唔賭唔知時運高😂

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-10-1 12:26 AM 發表

我唔賭架😌
你試下聽日走入曱甴堆 大叫我係中國人 如果無事出返黎 應該時運高😎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]