• 瀏覽: 1,182,040
  • 回覆: 27
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-16 10:41 AM 發表

之前個回帖都有加圖,但出唔到,唔知呢次得唔得
都係加唔到,香討唔知玩咩

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-16 10:42 AM 發表

唔加圖得唔得?
彈個popup出嚟,話管理員對新回覆會進行審核,通過審核先會出個回覆。
可能係我比人檢舉,唔關你個帖事

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-9-16 11:36 AM 發表

你之前未係呢個帖留言??
如果係,即係版主搞鬼唔俾呢個帖置頂??
已留過幾次,版主有啲嘢

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-16 11:05 PM 發表

而家咁情況出去,就要預咗隨時同班人打過,或者有人被圍果陣,我唸都會出手。好耐未打過爛仔交,以前一出手,只系一下,都錯手打傷人,對方差點入醫院,所以都有d擔心吾覺意出錯力。 ...
師兄好勇武,應該做速龍

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-16 11:37 PM 發表

不是勇武,系出手太準。我都吾知點解,幾次一混亂,就一下KO對方。點打?吾太方便公開講。
咁要同速龍阿Sir Madam 分享下

忽發奇想,十一國慶個日引啲曱甴聚埋一個空曠地點,天安門閱兵射支東風過嚟,一次過KO班曱甴就可以光復香港

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-17 12:47 AM 發表

用錯舊地圖🤭
妙計

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-19 10:21 PM 發表
阿爺再減持美債
https://www.am730.com.hk/news/新聞/中國7月減持美債 降至逾2年來最低-18926 ...
迫小日本接晒佢,息都唔駛比,做狗嘅都唔敢吠

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-20 03:30 PM 發表
看到這些,就睇得出曱甴係冇人性
呢條曱甴婆一定無運行,至少中國,澳門,新加坡唔駛再去了

引用:
原帖由 毛毛手 於 2019-9-21 12:35 AM 發表

睇開繁體慢慢轉簡體係會習慣到的。畢業果陣超憎睇簡體字,但做左10幾年I-bank, 入面只有簡體冇繁體,而家都習慣。
講真而家d廢青港女話簡體係殘體,但唔好講你地用緊d火星文或英文拼音仲殘過簡體字? ...
錯字最衰
無文化大曱命慢衰

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-26 06:28 PM 發表

習近平出席投運儀式
並宣布北京大興國際機場正式投入運營
祖國在高速發展,香港在急速倒退,可能係不久的將來,港人變成窮親戚要人接濟

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-27 12:20 AM 發表

當然有,一定要關注長者的狀況
香港係而家啲中年人老年人辛苦建設番嚟, 所以會懂得珍惜, 啲冇腦廢青對香港冇任何貢獻, 真係當正自己係未來主人翁, 一個唔該攞香港嚟做籌碼玩自殘玩攬炒,自然令啲中老年人氣憤

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-27 08:13 PM 發表

更詭異係文滙訪問飛機師
要繼續做機師,佢邊有得揀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]