• 瀏覽: 1,182,397
  • 回覆: 6
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 後生族 於 2019-8-24 10:12 PM 發表
呢個.
..等大家開心.笑下..
唔係香港的

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2019-8-24 10:41 PM 發表
網上有講法嗰張插旗相係另一啲人喺法國Mont Blanc上插旗。
西藏嗰班可能只係喺手機搵到啲搞事相
之前話有當地父子影咗佢地相
不過我冇見過影到乜嘢相 ...
https://m.facebook.com/story.php ... 855908932194&id
=215119718572501

甘就解釋到點解西藏放

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-26 06:58 PM 發表
香港問題,阿爺好明顕好清楚,其中一個問題係有外國人身份的官,看看跳蚤怎看阿爺會點處理這個問題!
跳蚤2019-08-26 17:09:02
崗人治崗,打倒亂崗“四人幫”,多好的口號啊!都不用自己去編口號了,想想跳蚤都有點小激動,以崗人治崗的基本原則,揪出那些一切有外國國籍和持有二等公民證的管理者,拉上大街,掛上破鞋,(慢!蚤!是不是用錯詞了,掛破鞋是個什麼鬼?那不是生活 ...
平時唔多明,居然今次睇得好明

引用:
原帖由 zzzdd 於 2019-8-27 10:12 AM 發表

非常爭扎,眼見兩位職員完全係比百幾人欺凌,今晚又話再嚟,仲話要上佢地"懷疑"掟樽落嚟嗰個單位...沉默扮睇唔到真係應有之義嗎?
你不如佢地真係再黎時報警,但落樓幫手話係你報警,以免警察連門都入唔到,當然最好有真鄰居幫手撐下埸,祝安康

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-5 10:16 PM 發表
水魚游緊入老美個口
咪即係益左佢

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-22 08:54 PM 發表

但係不能排除海關發動政變攻擊政總可能性

海關放水俾黑槍進港,加上自己發動政變,到時警察就腹背受敵
政變就大條道理武警入城了

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-27 07:50 PM 發表
最近香港起尼越多詭異野,先有曱甴將主席副相貼系地下,點知當晚就一班陀地好乖咁媽媽聲做清理,點解媽媽聲,因為好多同好難剷起,當然,無任可乞衣仔夠膽搞佢地!聞說今次事件踏左界,D 大佬系上高 d 樓房物業,K 場骨場全部俾封,咁係拿拿冧叫班靚做野啦
就係陀地清潔日果日,傳聞飛機師系惠州的物業都俾封左佢又唔係堂會人士,點解&hellip ...
雖然好詭異,不過承你貴言

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]