• 瀏覽: 1,181,589
  • 回覆: 49
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-30 05:01 PM 發表

真係有這類人的
移左民去星架波 事業失敗 人生又失敗左? 真系好有可能做D傻事

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-30 07:31 PM 發表

係帶佢去唱下國內啲卡拉ok, 間房幾大、幾豪華,又幾平又齊歌!
但戲院就唔好帶佢去嘞, 國內人質素始終唔及香港人, 戲院睇戲會發忟憎。
然後帶佢去飲飲食食, 行shopping Centre, 我早幾個星期去福田區某個商場食飯, 真係覺得佢比香港更加似香港! ...
系一個更美麗嘅新世界

引用:
原帖由 noodleprince 於 2019-9-30 08:07 PM 發表

呢條快生,真係印證左世態炎涼。

想當年,新城快慢,兩條壽頭搏出位,乜9野都做,混來混去,都唔上位,莫講軟硬,就連兩條傻瓜i love u boy屎都差太遠,不竟泊新城同泊903差太遠,佢哋定位,target  audience 全不清楚,唔死實無天理!

未幾,慢生明白泊碼頭的重要,走去玩政治,泊黃毓X。講真慢生堅行運,泊正當時黃狗氣勢如虹,慢生乜9都無點做過,都比佢雞犬升天!

講返快生 ...
寫咁多字 講D垃圾 值咩?

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-30 08:49 PM 發表

如果是男,我大多數國內朋友子女都系揀計算機學。其中一位女博士生在是陽光祖籍,廣州讀書,後被國家送去歐洲進修,再回廣州當教授,兩年不夠,結婚生孩子了,又被派過去歐洲同一大學再進修,不夠三個月就帶埋半歲寶寶過去一拼照顧,老公在廣州某大電商公司繼續工作,一放假就飛過去歐洲探望妻兒。現在國內玩科技,玩得很火,我認為系最啱宅男選既科目。 ...
感動 我國計算機學人材 去老牌殖民帝國區教學

引用:
原帖由 edith 於 2019-9-30 09:55 PM 發表
忍咗幾個月,今日終於忍唔住同極端仇警細妹開拖,但換來只有更心痛,更悲哀,點解會搞成咁
親情無價 忍唔倒呢 彈開先 再圖修復

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]