• 瀏覽: 1,182,099
  • 回覆: 14
  • 追帖: 357
+605
報到

而家係鬥長命,等金主燒銀紙。等未醒嘅人醒覺,大家捱下啦,耐心睇戲。

'恆生中環總店冇9999金賣了。

引用:
原帖由 科姐 於 2019-8-28 01:37 PM 發表

咩意思呢, 今日沽清
99金就有,4條9冇貨

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-28 01:42 PM 發表

馬兄終於出手💪
可能係!

去中銀問下金幣有冇貨

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-8-28 02:50 PM 發表

恆生連金金幣都無?
冇問吖,走左

剛聽新聞人妖比人打

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-29 03:28 PM 發表

唔想影響人,所以我系度第一次講,亦系最後一次。我六歲返基督第一大長老宗教會,基本上宜家各大宗派的領袖我都認識,我今次的結論唔係因為一個人一件事,而係經過二十年爭扎的結論。無論點,係我個人的結論,和你無關,每人同神或 moon 姐所講的 game master 關係唔同,你繼續探索你的路吧! ...
馬兄,我個小朋友就升中,本人都苦腦緊第日選學校,太多黃教師

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-29 03:45 PM 發表
馬兄吾該幫手係呢邊BLOCK埋呢條友, 佢日日搞事好煩呀!
我直接送佢黑名單,都廢事望佢寫乜。

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-29 03:51 PM 發表

但班CDR會俾佢害死
我都係cdr好少出聲,因為知自己未夠班。所以偷偷學習分辨是非。。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-8-29 03:55 PM 發表

返大陸讀,或報D紅色學校。例如香島
我九龍區。。所以要細心選擇。選錯學校可以好大獲。而且個人想小朋友明辨是非行先,成績都係第二。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-29 04:07 PM 發表

真係可能返深圳讀仲好!
老虎老板個仔今年入左 HKU ,個靚仔想留港,但佢老豆基本唔同佢討論,直接買張機票送左佢去英國!
唯有到時候睇局勢點行。

今晚警察做野利落好多,夠哂硬淨,

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-16 04:57 AM 發表
唔POST唔得, 呢隻曱甴極暴力又陰濕, 襲警想逃走, 仲有拚命拒捕, 最後血流披面被制服.......

https://youtu.be/dMKkQs81PgE
打多2下啦,呢絛人渣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]