• 瀏覽: 1,182,204
  • 回覆: 28
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:24 PM 發表

如果有浴缸,搵下底下係咪有個窿,啲硬嘢唔怕污糟同濕水。
死喇,希望有賊仔睇到我留言😌
硬野不是終極物質,只是接近,已知有細菌可把硬野當食糧,唔好放係易生細菌的潮濕地方,雖然不怕氧化.

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 05:43 PM 發表

死得!
這是一條美麗的風景線.

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2019-8-28 06:08 PM 發表
垃圾……

https://youtu.be/xKVa0naB2xo
她認為自己很機智.

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-8-28 09:35 PM 發表

師兄,我又係科幻迷。
美國因經濟利益,的確買左好多科技版權但唔流出市場。
記得細個時,已經有人成功研製用水既氣車引擎。
而家科幻美劇,都講過用重水(海水) 可以做到核溶合再生能源。
當人類有一日不用再受制能源,就自然可以各自發展自已興趣所長,科技相信會有重大突破,發展成一級文明/星際文明絕非空談。
到時就可以達到真真正正既共產~! ...
特拉斯...

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2019-8-29 08:26 AM 發表
堅定流
唔通weekend真係做大戲?
看似是為8.31文宣,這2天香討都多了膠帖,尋晚抹黑警察,女警搜身,都被講到強姦一樣,這班和,理,非,陰險,無底線.

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-29 04:46 PM 發表

美債以咁走勢,可能十月底就負利率了,仲講乜利息。如果美債負利率,黃金就會狂升,而新債將無人買(宜家都無乜人買了。)老美應該要開印錢機,無乜可能拖到 2022,宜d係我個人睇法。 ...
馬兄是筆誤了吧,美債怎會負利率,世上那有問人借錢,債主要給利息的事,存款才有負利率.

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-8-29 05:11 PM 發表

德國已經負緊利率
德國是0吧.不是負.

是在下記錯,發行是0.後來對前景擔心的人多,開始搶,搞到是負.

沒對債息關心,在下認錯.

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-8-29 05:43 PM 發表

德國債已是負利率
在下已認錯了>"<

我記得是發行時0利率.

引用:
原帖由 wsp 於 2019-8-29 05:45 PM 發表

在in???ting.com可以搜到
現時德國,法國,日本的10年期國債都是負利率
THX師兄,在下一直只間中看看老美幾時爆,德,法,日沒怎關心XD

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-8-30 10:22 AM 發表

假設老美解體,核武點安排係非常嚴峻嘅問題
烏克蘭都有大把核武,自己消毀.

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-8-30 10:27 AM 發表
順勢而行

暴力成勢,只要夠暴就可以為所欲為。對嗎?

花錢可以買暴徒、有勇可以賺錢。對嗎?

這就好辦了;花錢請南亞人,他們孔武有力,膽正命平。就用錢買起暴亂的源頭;人也好、設施也好。

燒貧果有個價、燒鹵味領屎管有個價,歪諾?,沙泥頭,誰出頭就沙誰,尤其是想出位的新銹,一一打殘之可也。

栗獅口才了得?抽脷筋有奨。

以暴易暴,其暴可止。

有心有力者,請考慮! ...
師兄,我們不要鼓吹暴力,雖然我都想打爆曱甴個頭,但踢人去死,唔好做.

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-31 09:53 AM 發表

自作自受
蘋果手機都話比人核左,仲要話Telegram,WhatsApp和iMessage等加密通訊軟件的內容亦可能被入侵.

班曱甴有排震了.

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-31 02:57 PM 發表

利用宗教去打仗,一早用緊。其實教會滲透,係心理戰一部份,主要係分化同弱化對方國家人民意志。
用得宗教已表示,他們手上沒很多牌了,宗教滲透一般都只會暗地做事,現在擺明知法犯法,拉人封艇都可以.

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-31 03:20 PM 發表

似乎係盡地一煲,入定花生。
希望警察安全🙏
玩明的警察不怕!!!

玩暗的就真要小心.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]