• 瀏覽: 1,182,464
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:24 PM 發表

如果有浴缸,搵下底下係咪有個窿,啲硬嘢唔怕污糟同濕水。
死喇,希望有賊仔睇到我留言😌
你住邊度先

引用:
原帖由 科姐 於 2019-8-28 05:46 PM 發表

去總行等開門?
有少少幾年前大媽搶金 feel

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2019-8-28 05:48 PM 發表

你住邊度先
我住大帽山頂😎

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:53 PM 發表

我住大帽山頂😎
我唔揀你了

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-8-28 05:42 PM 發表

硬野不是終極物質,只是接近,已知有細菌可把硬野當食糧,唔好放係易生細菌的潮濕地方,雖然不怕氧化.
怕乜吖,你睇下現代打撈古代商船,硬野浸係鹹水過百年,撈出來嘅硬野一樣咁堅 。

古代道家練丹製藥,對硬野嘅評價:歷百年而不衰。

我就乜都唔理,放埋一邊就算,唔搞咁多花臣。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 05:44 PM 發表

沈大師話三年後可以買龍床盤
如果買到就真係好,不過可唔可以簡第2間
得罪講句,果度仲細過間公屋,同太空倉無分別,點住呀

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-27 06:35 PM 發表

你收皮啦!
日日用D似是而非嘅理論係度企圖偏差性誤導班CD-R。
我一早送個黑名單比054D

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:31 PM 發表
邊個話要放生老美=出賣自己民族
講得好,死白種都該死!

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-8-28 09:50 AM 發表

我個人理解,二萬伍千里長征, 就是國民黨追殺共產黨,國民黨屠殺中國人的罪証! 這是黨爭,民主黨爭!
上述說明一個例子, 教科書的寫法, 不等到老師要照教, 所以老師才是教育的關鍵, 只是有版友不停提課程及考試, 忽略了教師的因素.

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-28 05:16 PM 發表

唔知10年後係咩景象
廿兩金換層樓嘛!唔記得?

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-28 05:57 PM 發表

如果買到就真係好,不過可唔可以簡第2間
得罪講句,果度仲細過間公屋,同太空倉無分別,點住呀
你咁多老婆,分曬你D金啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hanE 於 2019-8-28 06:07 PM 發表

廿兩金換層樓嘛!唔記得?
我唔貪心,20兩換到層700尺就夠

引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-28 12:35 PM 發表

我唔係話中央冇做嘢,而係特區政府內部有人唔配合阿爺嘅指令,你睇下噴老尾領事館就即捕即審即判,效率仲快過順豐速遞!而要審班暴徒就又要搜證,又要排期,仲可以保釋!肥佬黎及一衆漢奸被點明之後仲可以係香港自出自入,自由自在!咁樣叫中央有做嘢?你唔係話呢個係阿爺嘅意思嘛?
阿爺都不下一次出晒聲,但政府依然(扮)弱勢,警方開個記招都俾班黑記審犯咁審(攪到我以為黑記係警方,警方掉返轉係賊!),你話呢啲如果 ...
和你的淺藍朋友講, 他改變成為暴徒後,他不想見的情況有改變嗎? 只不過是香港多了幾個暴徒罷了.
今次事件不是普通人可解決, 兩大高手對戰, 我們普通人怎看得透, 好在這裡有高人幫我們理解. 香港有很多不公平的現象, 現在就是阿爺令不公平改變, 但阻力巨大, 我們最好都是支持真正幫香港的人才是正道.

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 05:56 PM 發表

怕乜吖,你睇下現代打撈古代商船,硬野浸係鹹水過百年,撈出來嘅硬野一樣咁堅 。

古代道家練丹製藥,對硬野嘅評價:歷百年而不衰。

我就乜都唔理,放埋一邊就算,唔搞咁多花臣。 ...
咪係,金唔怕嘅,睇吓南海一號南宋浸到呢個世紀出水條大金鏈一樣金光閃閃!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]