• 瀏覽: 1,182,001
  • 回覆: 101
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 SilverHaze 於 2019-9-10 10:44 PM 發表

應該告上醫務委員會.
嘥氣!!嗰班係霸王啊!

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-11 01:48 PM 發表

但是警察係四點度講咗,法庭批出搜查令是有附帶條件的,就是份報告不能公開,只能用於查案,但係冇報案人又點查案呢
我哋對香港屍法制度人事完全可以死心了!最好佢判哂全部罪名不成立!警察又何必咁辛苦呢?仆完咪放佢走囉!到如今竟然還有好多蠢人話警察唔拉暴徒!拉嚟做乜?俾假髮冠放?邊個出米飯錢養?

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-11 04:05 PM 發表

高等法院,代表傳統腐國普通法; 畢打街,代表傳統腐國老牌公司的基地; 香港會所,代表腐商和高級華人買版的活動中心。
阿爺好清楚話俾班友聽,搞你就係一瞬間。
國泰即時放風,話國航買國泰,即係話願意同阿爺分享香港經濟,真笑話,普天之下,莫非王土,阿爺要揾錢,使同你腐國分,直接就話無咁的事,腐國即時無聲出;同日下午,大富豪話停火啦,將過去三個月 d 野抹曬去,大富豪,你真以為你可以和朝廷平起平坐; ...
各太老奸巨猾,想亞爺溝白佢!遲吓會唔會送d俾亞爺呢?

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-11 04:43 PM 發表

高調追緝一蹤傷人案嘅兇徒,藏有攻擊性武器,以丫叉射擊鋼珠引致他人身體嚴重受傷(致盲或擊傷鼻😌
咁基本上未盲嘅人都會明白。
此地冇銀!!!低能到呢!!我係話醫牲!!!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-11 06:16 PM 發表
New York = 潦弱
好得很👍,好名😂

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-11 06:48 PM 發表

結婚同有小朋友完全係兩回事🤭
有小朋友之後條命都不再只屬於自己!

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-11 11:10 PM 發表

咁到佢出社工作可以還返比我嗎?
未!到佢成家你條命先可以完全屬於自己!享受自己的生命生活!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 09:16 PM 發表

佢兩位老人家玩唔玩到2034都係大問題。
肯定唔關佢事啦!

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-11 08:15 PM 發表

有小朋友係幸福快樂家庭很重要的元素,要好好珍惜呢個階段,有兩個最好,三個就辛苦啲。

放工回家見到自己的仔女,乜嘢辛苦都覺值得
一個最頭痕,細佬仔要有玩伴要有對手,一個佢就無敵是最寂寞,成日纏住父母,俾佢玩殘!

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-12 12:04 AM 發表

你咁講既話,都要睇下佢婚都之後過得好唔好,如果唔好可能我都係攞唔返條命啦!😭😭😭
唔係喎,事不經過不知難,我唔會再插手佢婚後嘅生活,成家立室自然要自己承擔一切啦!就算要關切都看在眼內算啦!真係唔使死咩,我死咗佢唔使做人?

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-12 12:12 AM 發表

冇辦法,兩軍對弈,一般都要知彼長短,才可以見招拆招;奈何,對方連亞爺的部處、謀略丶戰法,都無一一深究,只係自圓其說丶自我膨脹,又如何致勝呢?
此外,佢哋根本冇"一國"概念,多年來浸淫喺港人自港的框框,一D都冇諗過棋手後有高人教路,只以為港府節節敗退。
根本唔係對戰,而係反對派送俾亞爺 除港獨的一個契機,大家不要過分擔憂,高估左一班成事不足敗事有餘的香港毒蟲喇😩😩

唉,做實事唔夠狠 ...
我先唔會擔心班癈物,最好睇到班癈物打靶。

引用:
原帖由 fatlovedog 於 2019-9-12 12:18 AM 發表

我N年前做過代課 最叻最聰明的 先識問問題 恭喜大師
另外如樓上網友一樣 我幸運地遇著大師馬兄等高手 獲益良多 遲喺遲咗 最少喺投資上有所改變 希望可以保障家人同自己 多謝大師 多謝馬兄 ...
家中有個咁活潑嘅小朋友嘅家長,渴望寧靜嘅心情外人係無法感受嘅!過來人感同身受😣
不過同意你的觀察的確是特別聰明。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]