• 瀏覽: 1,131,372
  • 回覆: 204
  • 追帖: 372
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-30 07:51 PM 發表

因果因果,前因後果,因果係互動嘅。好多先人只有三柱而欠時柱,即係出生或死亡實際時間,話難唔難,話易唔易,有膽量就搵先人來試盤,操到fit哂就最好,當然生人個盤都要操練啦。嘆住冷氣睇術數書,睇多十年都無用啦。有理論都要實踐先得㗎。

所以呢,除左春秋二祭之外,過年前,同埋中秋前都去多兩次,一來探下自己嘅先人,二來睇下有無新嘅先人盤。一舉兩得!

另外斗數嘅祖師爺留落大量口訣,有真有假,唯一辦法係每 ...
搵先人嚟操盤都有技巧嘅,專揀後生而逝嘅先人,89十歲嗰啲就正常年華老去而死,五十歲以下,正常來講就應該係*非正常死亡* 所以呢,我對自己好有信心,非正常死亡嘅定盤,轉盤推數落左好多時間操練。

另外睇發家至富,係我獨門絕技,暫時未失過手。
時間一到,乞衣都變富豪,避都避唔到。

所以我成日都講,唔係人力改變環境,係時間開啟大門,成就功業!

人生總有高低, 失落時, 一句安慰說話, 足以改變一生
熱賣及精選
引用:
原帖由 noodleprince 於 2019-9-30 08:07 PM 發表

呢條快生,真係印證左世態炎涼。

想當年,新城快慢,兩條壽頭搏出位,乜9野都做,混來混去,都唔上位,莫講軟硬,就連兩條傻瓜i love u boy屎都差太遠,不竟泊新城同泊903差太遠,佢哋定位,target  audience 全不清楚,唔死實無天理!

未幾,慢生明白泊碼頭的重要,走去玩政治,泊黃毓X。講真慢生堅行運,泊正當時黃狗氣勢如虹,慢生乜9都無點做過,都比佢雞犬升天!

講返快生 ...
陳志全雖然係男人身,但呢條友仔係基嘅,屬陰身之人。香港係跟老美同一條軌,老美911開始行大陰運,第二關係08年,第三關係17年癲狗特上台,下一關係22年。

陰人行陰運,大利!
佢仲要揀極其冷門嘅行業,政客。想唔名利雙收都難。

你地睇下而家黑衣黃狗入面,有好多女性。甚至勇武打頭陣都有好多女。大陰運特別利陰性之人。越係反傳統反正統,越多人追隨,名利雙至。

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-30 09:25 PM 發表

唔怪得連氓陣個死變態佬都可以走上大台, 大把死基佬願意曝光認係基佬......請教大師, 香港大陰運行到何年??? 地運一運為水運, 會否又配合埋個大陰運嘅連續呢??? 預先多謝解答..... ...
2034係大轉折點,我嗰套同三元九運二元八運完全唔同。

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-30 09:38 PM 發表

如果係咁破地獄行業應該幾搵錢
陰性人要揀陰性行業,先會大利。

我未見過女人破地獄

原則上,二元八運同三元九運個時序都無錯!
只係運用方法唔同。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-30 09:48 PM 發表

你間接咁講一樓一會大旺😂
未夠冷門吖嘛

引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-9-30 09:49 PM 發表

但希拉莉失敗左~咁特生咪好陰
都話左要反傳統反正統,只睇單一陰性唔可以作準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-30 10:01 PM 發表

咁咁咁 唔通要好似暴龍哥咁X騾仔 先夠冷門?🤦🏻‍♂️
我老人家,太潮嘅野唔多明

每個人自身命盤都有機會行陰運嘅,行陰運嘅時候多去死人之地,例如墳場,醫院,殯儀之類,甚至從事呢類行業。而剛剛地運又行大陰運就更加好,想唔發都難。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]