• 瀏覽: 1,157,284
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 360
引用:
原帖由 unreal 於 2019-8-28 03:40 PM 發表

我都知道,不過始終想一齊硬起來💪💪💪😭
阿爺既一手軟,一手硬好出名架

熱賣及精選
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:31 PM 發表

邊個話要放生老美=出賣自己民族
老美衰落,唔落井下石,都枉為人

引用:
原帖由 zzzdd 於 2019-8-28 03:30 PM 發表

https://m.facebook.com/groups/1003621919663230?view=permalink&id=3492566344102096

真係好方便
反恐特勤個阿頭

引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-28 12:35 PM 發表

我唔係話中央冇做嘢,而係特區政府內部有人唔配合阿爺嘅指令,你睇下噴老尾領事館就即捕即審即判,效率仲快過順豐速遞!而要審班暴徒就又要搜證,又要排期,仲可以保釋!肥佬黎及一衆漢奸被點明之後仲可以係香港自出自入,自由自在!咁樣叫中央有做嘢?你唔係話呢個係阿爺嘅意思嘛?
阿爺都不下一次出晒聲,但政府依然(扮)弱勢,警方開個記招都俾班黑記審犯咁審(攪到我以為黑記係警方,警方掉返轉係賊!),你話呢啲如果 ...
劣正C入面有好多25

恆生總行4條9金條冇貨喇

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-28 03:31 PM 發表

今日金金又長大了一點
好似睇住個''囝'',一日一日長大,好感動

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:26 PM 發表

人性,民族性都係以自身為先,幾千年都無乜進化過,唔好同我講乜春利他主義,世界大同大愛呢啲假仁假義嘅口號,我學嘅係天地萬物運轉之道,老祖宗留傳落嚟嘅紫微斗數係古代心理行為學。

阿爺不滅老美,佢老美都會自毀而亡。 ...
阿爺已啟動滅美程式,老美祗有二條路走,一係自殺,一係被金融撕裂。
中華文化我地祗講好果方面,從來唔講負面,凡係唔俾中華文化吸收又阻頭阻勢的,必滅之。漢滅匈奴,唐滅突厥的慘烈,史書並沒有全面記載,有 d 英雄,好似霍去病,基本就係殺人如麻的草原恐怖份子,佢帶住八百個同佢一樣係十八二十二的青少年騎兵,就好像宜家香港的乞衣重裝部隊,一路殺一路搶,就這樣殺了一萬多人。有漢一朝,匈奴祗有三個選擇,內遷漢化,向西移徙(後來成為歐洲的安提阿之鞭)或被殺,漢人滅匈後,整個草原成為真空無人地帶。

美國人覺得自己仁慈偉大,因為大部份美國人也不知老美將美國境內所有印第安人殺到一個不留,今天美國的小中大學歷史教科書(對,美國大學要畢業,一定要美國歷史合格,宜 d 就係國民教育)還是說歐洲人帶病毒到北美,印第安人因而死光,教科書所說也不全錯,美國人本身就係病毒!

上周五,阿爺已經正式話俾老美聽,投降輸一半的條件,忘記吧!你老美係要亡國!

引用:
原帖由 unreal 於 2019-8-28 03:40 PM 發表

我都知道,不過始終想一齊硬起來💪💪💪😭
環球系南方系,自由泜温床,阿爺遲早會滅左佢!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:26 PM 發表

人性,民族性都係以自身為先,幾千年都無乜進化過,唔好同我講乜春利他主義,世界大同大愛呢啲假仁假義嘅口號,我學嘅係天地萬物運轉之道,老祖宗留傳落嚟嘅紫微斗數係古代心理行為學。

阿爺不滅老美,佢老美都會自毀而亡。 ...
末日大師, 迪太佬應該同中國friend了! 對迪太佬有何看法?

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-8-28 04:19 PM 發表

末日大師, 迪太佬應該同中國friend了! 對迪太佬有何看法?
非我族類,其心必異!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:22 PM 發表

非我族類,其心必異!
就是,迪太佬都是一個可怕民族!! 必須小心防禦!!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:22 PM 發表

非我族類,其心必異!
我族勢盛,他族必來依附,我族勢弱,他族必來嚼食。切記切記

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-28 12:01 AM 發表

認同。等同文化大革命,香港人要當失去好多甚至失去一切後,先由一日學識「珍惜」兩個字。

但喺現時嘅起底文化同隨意圍毆唔洗負責嘅情況下,市民確實無力。試諗吓,坐地鐵有曱甴頂住度門, 一腳踢佢出去,已經知道假髮人只會判踢人嘅傷人,同時保護阻人嗰個,市民無力感更強。

所以唯有實施緊急法,等林鄭可以獨裁地做晒應做嘅嘢,一般市民先夠膽出嚟。

不過對林鄭不予厚望,實會放生好多人,甚至繼續同泛民/年青 ...
所以會憂慮,林鄭行緊急法都要衰到貼地先可用,唔係既話會將本來還可以做鴕鳥嗰一群既怒火都移向自己。
所謂既衰到貼地,就係大部分市民都失去太多,甚至一切時,好多人已唔會計較被起底,圍毆或被圍毆,法律後果等等,怒火蓋過理性,其實等同而家前線班人,相信佢地好多心目中都覺得,今次唔贏就沒有明天了,無野可以再輸係咩事都做得出的。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:31 PM 發表

邊個話要放生老美=出賣自己民族
總之我就係要老美死,廿年夙願😈

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-8-28 02:50 PM 發表

恆生連金金幣都無?
應該有,佢有問我要唔要金幣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]