• 瀏覽: 1,131,477
  • 回覆: 5
  • 追帖: 371
支持

其疾如風,其徐如林,侵掠如火,
不動如山,難知如陰,動如雷震。

if not rise, then drop, otherwise cow skin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-29 12:57 PM 發表

唓,聽聞之嘛,作實先算啦,80億鼻屎咁小有鬼用咩,每日80億就差唔多。佢老美等錢駛就一定㗎啦,暫時未有籍口開機印咁解。

食住雪糕等睇戲啦
應該食埋月餅就差不多是時候了

if not rise, then drop, otherwise cow skin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-1 08:52 AM 發表

我啱啱搞掂深圳個保險箱
師兄, 內地中銀戶口買紙金安全嗎?

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-1 10:00 AM 發表

咪玩啦,話明一定要硬野,仲問紙金?
已有硬野在hk, 但未在內地建倉

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-1 10:49 AM 發表

我地好快見到大自然嘅真正威力,人類所謂高科技文明只係一個笑話,不堪一擊。
大水年?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-3 01:57 PM 發表

歷史總是重複的

曱甴出黎被警察緞練
pink team wor

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]