• 瀏覽: 1,131,085
  • 回覆: 13
  • 追帖: 372
支持

荷盡已無擎雨蓋  菊殘猶有傲霜枝
一年好景君須記  最是橙黃橘綠時

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
如果曱甴晚晚十點岀嚟叫 晚晚有社團同班曱甴玩麻鷹捉曱甴 咪好好玩

引用:
原帖由 Postman65 於 2019-8-27 10:02 AM 發表

我哋可以晚晚大叫我是中國人,頂死佢地把口
或者一起唱國歌都ok
我尋晚大叫
無恥暴徒
還我安寜
居然有人拍手

回覆 引用 TOP

好人好姐做乜岀街戴口罩 又唔係有病 狗咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-11 11:19 AM 發表

跳蚤又放料,這小地方的人,金毛都唔想同佢地玩了,大事做不了,小事做不好,哈哈,差不多了!

跳蚤 2019-09-11 10:35:35

地主上躥下跳滿大街點火,歇斯底里的到處找抓手。(這又是何必呢?跳蚤在一年前就說:地主未來唯一的一條路就是尋求回到談判桌上來!)地主越是傷心病狂的搞事,貧民越泰然,因為說明貧民的路線越來越正確,越來越打在了地主的要害部位。誰見過討了便宜的主歇斯底里的搞事的? ...
破狗眼三千萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 03:57 PM 發表

你地唔駛浪費時間金錢去算命,睇風水。

因為⋯一早巳經安排好哂。

改命改運種生基全部都係呃人!

就算信教佈施都改變唔到,一切都定好哂!

預早知道又點呢?咪一樣要跟著個軌跡行落去。

一命二運巳經佔左99.99%。 ...
先父都係咁話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-18 01:23 PM 發表

今午的唱國歌基於安全考慮,取消了!
馬會剛公報,基於安全考慮,今晚跑馬地的賽事取消了!
鉄路出軌是人為嗎??

香港進入恐怖份子時代了 ...
隱而不發 睇嚟國慶完 平頭哥休假來了 才上演正戲

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-23 11:18 PM 發表

仲有海關+懲教+ICAC人數加埋已經差不多半隊警隊,而且佢地都有槍

佢地掉轉槍頭搞政變的話警察就勢危

如果成功 真係死得

忽發奇想 太子站死人 究竟有無高人可以去太子站問下 鬼差地主 有無死人呢

引用:
原帖由 風天小畜 於 2019-9-24 04:38 PM 發表

有呀,巳經有一大堆神棍出黎,又話果度有3個,這裏有4個,個個都哭哭啼啼,血流披面喎

但就連個名都UP唔出
就係太多呢d神棍呃人 個個信以為真
應該要有高人以正視聽

泛民所謂議員被打 原好無缺  黃媒就放大報導話什麼世界性新聞 重案組調查跟進 但係星期六晚 元朗市被打到頭破血流 又唔見你班仆街泛民譴責暴力? 咁多次藍c被打都拉唔到人 呢d係嚴重傷害他人身體 唔拉人點止暴呢 警察係辛苦 但係內部係咪有黃c作怪?燒國旗下午燒 夜晚就拉到 但係元朗打人大部分無蒙面都拉唔到 ?支持警察有時都覺得無奈

引用:
原帖由 whc4106 於 2019-9-25 09:38 AM 發表

可能直播見到自己原來無蒙面當晚就著左草呢,例如去台灣呀德國咁🤭
多數都係窮撚有鬼錢咩

回覆 引用 TOP

曱甴會唔會攞飛入軍營攪事

引用:
原帖由 2015627 於 2019-9-26 02:21 AM 發表

葵涌天后廟以前在海邊
而家要行幾公里先到
以前茘園對岀撐艇仔。就係現在美孚西鐵站嗰度。家下望岀去。個海喺邊都睇唔到

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]