• 瀏覽: 1,181,911
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 洪瑋7624 於 2019-9-16 11:24 PM 發表

請問在哪裡可以睇到?
天南地北的第一張帖

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-16 11:05 PM 發表

而家咁情況出去,就要預咗隨時同班人打過,或者有人被圍果陣,我唸都會出手。好耐未打過爛仔交,以前一出手,只系一下,都錯手打傷人,對方差點入醫院,所以都有d擔心吾覺意出錯力。 ...
師兄好勇武,應該做速龍

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-16 11:36 PM 發表

師兄好勇武,應該做速龍
不是勇武,系出手太準。我都吾知點解,幾次一混亂,就一下KO對方。點打?吾太方便公開講。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-16 11:05 PM 發表

而家咁情況出去,就要預咗隨時同班人打過,或者有人被圍果陣,我唸都會出手。好耐未打過爛仔交,以前一出手,只系一下,都錯手打傷人,對方差點入醫院,所以都有d擔心吾覺意出錯力。 ...
明白,吾想加重警察負擔同有更多市民受傷。
要忍耐!

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-16 11:37 PM 發表

不是勇武,系出手太準。我都吾知點解,幾次一混亂,就一下KO對方。點打?吾太方便公開講。
咁要同速龍阿Sir Madam 分享下

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-16 11:02 PM 發表
重溫末日大師18年4月的講話😬

雖然已有心理準備
但真係好擔心

忽發奇想,十一國慶個日引啲曱甴聚埋一個空曠地點,天安門閱兵射支東風過嚟,一次過KO班曱甴就可以光復香港

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-16 11:51 PM 發表

雖然已有心理準備
但真係好擔心
俾心機工作,為將來多作準備;都過咗三個月,要做嘅嘢都做晒,唔好諗太多😙

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-16 11:59 AM 發表
講開偽基督徒,我本來話唔再講,不過,我真係好嬲,自從 721 之後,我都無再去基督佛堂,等條氣順 d 先再陪老虎去。
其實新約聖經能夠應用係今次事仵,祗有二句,就係“該撒的歸該撒”和“先求祂的國和祂的義”,偽基督徒們,地上的事關你X事呀!你要理就自己理,唔無搬耶穌出尼,咁做,你祗有多條罪,就係妄稱神的名。偽基督話耶穌都發義怒,潔浄聖殿,係呀,就係聖殿 ...
馬兄,小弟係基督徒,見到有講師用耶穌潔淨聖殿來比喻黑衣人入侵並”潔淨“立法會,同樣火都嚟!
很同意你的睇法:胡亂引用聖經,特別是神/耶穌的話,就是犯了妄稱神的名!

不過馬兄亦不用太在意他們的言行,你信的是神不是人,專心跟隨真理而行就足夠了。

引用:
原帖由 大嶼山貓奴 於 2019-9-16 11:14 PM 發表
望住布達拉宮沉澱一下,暫時放下香港嘅煩惱
師兄,想問而家一個西藏遊要洗幾錢?我想去行下,但去到太遠,邊境未必去到或去太多point,太花時間,呢點要睇情況。

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-17 12:04 AM 發表
忽發奇想,十一國慶個日引啲曱甴聚埋一個空曠地點,天安門閱兵射支東風過嚟,一次過KO班曱甴就可以光復香港
用錯舊地圖🤭

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-16 11:17 PM 發表

你放不下的,你重睇僅香討,關心香港發生的事。
你說穿了😅西藏都係一個敏感嘅地方,經阿爺大治後高速發展, 9年前來過,同而家相比面目又翻了幾翻。

引用:
原帖由 大嶼山貓奴 於 2019-9-17 12:50 AM 發表

你說穿了😅西藏都係一個敏感嘅地方,經阿爺大治後高速發展, 9年前來過,同而家相比面目又翻了幾翻。

引用:
原帖由 wong123321 於 2019-9-16 07:25 AM 發表

打多2下啦,呢絛人渣
多2下甘少。🤔

網上, 香港解密網有好多出黎攪事既人名, 相片, 電話, 地址.
但係都仲未有人按圖索驥, 搵証據去拉班犯事者. 効率奇差

附件

Capture.PNG(646.63 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]